El cap de la Policia Local, Alfonso Sánchez, condecorat al Dia de les Esquadres

594
Alfonso Sánchez, cap Policia Local, condecorat al Dia de les Esquadres

El cap de la Policia Local de Martorell, el sotsinspector Alfonso Sánchez, va ser reconegut al Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud per la seva participació en la desarticulació d’una organització criminal. L’acte, al qual també hi va assistir el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, es va celebrar dilluns a l’Hotel Melià de Sitges.

Cada any el cos de Mossos d’Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del cos, dels altres cossos policials, i de representants de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil.

Un reconeixement a la professionalitat dels agents, que sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb el cos de Mossos d’Esquadra.

El Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud va lliurar ahir 221 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra i 30 felicitacions a forces i cossos de seguretat i d’emergències de l’Estat, membres de la judicatura i ciutadans, entre d’altres.

Alfonso Sánchez va ser condecorat per la seva col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra en la desarticulació d’una organització criminal que operava des del Baix Llobregat. Per al sotsinspector, rebre aquest guardó “va ser molt important, però com a cap, hi ha moltes actuacions de la Policia Local durant l’any que estan al llindar d’aquest reconeixement”.

Alfonso Sánchez, cap Policia Local Martorell

L’acte institucional va ser presidit pel conseller d’interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director general de la Policia, Pere Ferrer. També hi han assistit el comissari Miquel Esquius i l’intendent Amadeu Domingo, cap i sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud respectivament, l’inspector Josep Maria Montero, cap de l’ABP Garraf i el sotsinspector David Camacho, cap de la Comissaria de Districte de Sitges, entre altres autoritats i comandaments dels cos de Mossos d’Esquadra.