El Carnaval Infantil de l’Esplai Guspira torna a ser un èxit

1674

La plaça de les Cultures ha acollit aquest matí el Carnaval Infantil de Martorell, organitzat per l’Associació Juvenil Esplai Guspira. La jornada ha començat, a les 09.30h, amb una gimcana i s’han fet diverses activitats per tal que els més petits poguessin gaudir d’un matí ple de diversió.

A les 11.00h, l’entitat organitzadora ha obert les inscripcions per al concurs de disfresses, mentre que el grup d’animació Bufanúvols oferia un espectacle musical infantil a l’escenari muntat a la plaça. A les 12.00h, ha començat la rua, que ha començat a la mateixa plaça de les Cultures, ha pujat pel carrer de Corbera de Llobregat, ha girat al carrer del Camí Fondo i ha baixat pel carrer d’Esparreguera fins a tornar a la plaça de les Cultures.

Un cop finalitzada la rua, la seixantena de nens i nenes que participaven en el concurs de disfresses han desfilat davant d’un jurat, que era l’encarregat de decidir els premis. Tal com explica Àngel Rozalén, president de l’Esplai Guspira, s’han repartit tres premis: “Un per a la disfressa més original, un a la millor disfressa feta amb material reciclat i també a la millor disfressa feta a casa”. Rozalén, també ha assegurat que “al principi anàvem amb nervis perquè no semblava que hi hagués molta gent, però al final ha començat a venir i ha sigut un èxit”.

Àngel Rozalén, president Esplai Guspira

Mentre el jurat deliberava els guanyadors, s’ha aprofitat per dur a terme el sorteig d’una panera preparada pels infants de l’Esplai Guspira, amb la col·laboració dels comerços de Martorell. El preu dels tiquets, que s’han venut al llarg del matí, era d’1,50 euros i els diners recol·lectats aniran destinats a les colònies organitzades per l’entitat.

Aquesta ha estat la 17a edició del Carnaval Infantil organitzat per l’Esplai Guspira, qui s’encarrega d’aquesta activitat des de l’any 2007. A l’acte hi havia una representació del govern municipal, encapçalada per l’alcalde Xavier Fonollosa.