El CAU ha recollit una tona d’aliments pel banc de Càritas Martorell

3912
Campanya recollida aliments
El Cau recull aliments per a Càrites

L’Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament i Càritas Martorell van realitzar, aquest dissabte, una campanya de recollida d’aliments. L’objectiu era el d’abastir el Banc d’Aliments de Càritas, òrgan de l’església catòlica que treballa contra la pobresa i l’exclusió social. Durant tres hores i mitja, distribuïts en 4 punts de recollida, els voluntaris van aconseguir aplegar una tona d’aliments.

Els punts de recollida de la campanya es van ubicar al davant dels supermercats Carrefour i Caprabo, a la rambla de les Bòbiles –davant del Mercat Municipal-, a la plaça de les Cultures i a la plaça de la Vila.

Els aliments recollits –oli, pasta, farina, arròs, sucre, llet, galetes, llegums i conserves- es van lliurar directament a Càritas Martorell i aniran destinats a les famílies martorellenques que ho necessitin. Des de Càrites Martorell, la presidenta Assumpta Clopas, agraeix “la planificació, la dedicació, l’esforç que han fet grans i petits, els caps i pares i mares d’El Cau perquè feia molt goig veure com anava arribant el material i que agraïm profundament perquè a l’estiu puguem continuar repartint aliments a les famílies usuàries del servei”.

Assumpta Clopas, presidenta de Càrites Martorell

Un dels caps de l’Agrupament Escolta Joan XXIII, Gerard Bernadàs, explica el desplegament que va fer l’entitat de lleure infantil per a aquesta causa: “hi vam participar els onze caps d’El CAU i nens i nenes dels diferents grups fins arribar a prop d’una quarantena de persones”.

Gerard Bernadàs, cap del grup de Castors del CAU

No és el primer cop que el CAU col·labora en aquest tipus de causes. Per Bernadàs “és un fet que ajuda a que els nens i nenes prenguin consciència que no només hem de recollir menjar i ser solidaris a l’hivern, quan ve el Nadal, sinó que ho hem de ser tot l’any, perquè hi ha gent que passa gana”.

Gerard Bernadàs, cap del grup de Castors d'El CAU
Campanya recollida aliments
El Cau recull aliments per a Càrites