El CB Martorell confirma tres nous fitxatges i mostra la seva aposta per la joventut

543

El CB Martorell segueix anunciant incorporacions a la vegada que ja es prepara per tornar als entrenaments el pròxim 21 d’agost. El conjunt blau, com hem avisat aquestes setmanes, ha patit una revolució completa perquè només conserva un jugador del passat curs. A la banqueta també ha fet el salt Toni Mesa, el tècnic fins ara del filial. En qüestió de cinc dies s’han confirmat tres noves peces: Arnau Iglesias, procedent del Molins de Rei; David Corominas, del Castellar i Alan González de la UE Barberà. Cap dels tres passa dels 20 anys, un fet que mostra la joventut que cerca el club.

Mesa, que va arribar fa uns mesos, es mostrava molt alegre per com l’han deixat treballar aquests mesos. Va venir per entrenar el filial: “Vaig arribar al mes de gener. Estava en un altre club i em van oferir ser director esportiu i entrenar al B. M’han tractat molt bé des que vaig aterrar. M’han deixat fer la meva feina i a poc a poc estem agafant una molt bona dinàmica com entitat. Estic molt content perquè el projecte ha de ser a llarg termini, però ja estic notant els primers efectes de la feina que estem fent”, assegurava el nou entrenador.

Toni Mesa, entrenador del CB Martorell

Una plantilla jove per tenir un estil físic 

El nou entrenador també va conversar sobre el seu estil de joc preferit: M’encanta l’estil físic, de defensar tota la pista. Crec que s’ha de defensar la pista sencera. M’agrada el joc alegre i de passes, no que un jugador estigui molta estona botant i esperant que trobi una situació. M’agrada que tots participin i que els jugadors arrisquin, que donin espectacle al seguidor que ve a la grada. També que hi hagi jugadors que s’ho deixin tot a la pista i em demanin el canvi en pocs minuts. El nostre estil ha de ser aquest, així ha quedat la plantilla de fet, amb un equip jove i amb moltes ganes de córrer tota la pista”.

Toni Mesa, entrenador del CB Martorell

Ja fa uns dies, Mesa confirmava que l’equip estava tancat des de feia setmanes. Tot i això, el CB Martorell ha anat anunciant amb tranquil·litat els fitxatges del curs.

Els martorellencs ja saben el calendari a la Lliga EBA. El nou projecte de Toni Mesa arranca al camp del DM Group Mollet -un clàssic d’aquestes categories- el pròxim 1 d’octubre. L’entitat voldrà no patir després d’un any complicat.

El primer duel a casa, d’altra banda, serà contra el Quart Grues Cruz. El 7 de gener finalitzarà la primera volta. En aquella data, els blaus reben CB Tecnocasa Salt. El darrer duel de la competició -el 14 d’abril- el disputaran contra aquest equip a l’altre camp.