El CB Martorell engega amb una derrota a domicili la Lliga Catalana EBA

741
CB Martorell (imatge: CB Alpicat, Pol Puertas)

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre ahir en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA, la primera competició oficial del curs. Els blaus van cedir contra l’Alpicat (75-56) després d’un primer quart amb sequera anotadora. Amb aquesta derrota, la seva classificació per a la següent ronda es compolica, i és que hauria de guanyar tot i esperar els resultats de la resta de rivals.

A Lleida, el conjunt de Jordi Pi va anar a remolc en el marcador durant tot el partit, i tot i que va millorar en defensa i va igualar els esforços dels locals, no va ser suficient com per forçar la remuntada. En el darrer quart, els martorellencs van signar la seva millor actuació, amb un parcial de 27 a 23 i l’actuació destacada de Xavi Balaguer, que va convertir quatre triples. Malgrat tot, va ser insuficient, i és que els locals van mantenir a ratlla la seva renda.

Un grup amb molts punts

En el grup 4, on està ubicat el conjunt martorellenc, va haver pluja de punts en l’enfrontament entre el CB Igualada i el CB Esparreguera. Un partit que va viure fins a dues pròrrogues i que es va resoldre amb triomf igualadí per 112 a 111.

Aquest dissabte, els blaus rebran el CB Igualada (Pavelló Esportiu Municipal, 18.00h), i la propera setmana, el CB Esparreguera. Els de Jordi Pi hauran de guanyar tot i esperar resultats per saber si poden lluitar per la primera plaça del grup i la classificació per a la següent ronda.