El CB Martorell perd en un final ajustat i entra en zona de descens

733

El CB Martorell no va poder sumar la quarta victòria de la temporada en un partit crucial. Els martorellencs rebien al Pavelló Esportiu Municipal un rival directe, el CB Salt. Els gironins arribaven al duel amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el Martorell (3 victòries i 9 derrotes), però sent l’equip que delimitava la zona de descens.

Els blaus, que necessitaven guanyar per seguir a l’onzena posició del grup C-A de Lliga EBA, no van poder superar a un conjunt que va plantejar un partit molt seriós des del principi. L’equip entrenat per Toni Mesa va caure per 77-83 i, per tant, comença el 2024 entrant en zona de descens (12è).

El CB Salt va arribar a dominar el partit amb una diferència de 18 punts, però els martorellencs van ser capaços de donar-li la volta i, fins i tot, es van posar dos punts per sobre a l’inici de l’últim quart (68-66). En un final molt ajustat on el CB Martorell va fer tot el possible per guanyar, els visitants és van mostrar molt sòlids i es van emportar una important victòria (77-83).

L’entrenador Toni Mesa explica que “va ser un partit amb dues cares. A la primera part vam estar fluixos a nivell defensiu i no vam saber aturar el joc vertical del rival. A la segona meitat, sent més sòlids en defensa, vam aconseguir remuntar, però als últims minuts de partit no vam estar encertats i vam tornar a perdre en un final ajustat”.

Toni Mesa, entrenador CB Martorell

Arnau Cortijo s’ha emportat la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de bàsquet de Seleccions Autonòmiques, que s’ha disputat a Huelva del 3 al 7 de gener. El martorellenc, que va ser un dels 12 jugadors seleccionats per representar a Catalunya en aquest torneig estatal, es va formar a les categories inferiors del Club de Bàsquet La Mercè i actualment juga a l’Infantil Masculí Preferent del Bàsquet Manresa.

Cortijo ha disputat el campionat amb l’Infantil masculí de la selecció catalana, que ha guanyat tots els partits disputats a la competició. Els catalans van certificar la medalla d’or superant a la final a la selecció de Madrid per 73-57.

Xavi Carreño també s’ha emportat la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, en aquest cas d’handbol. Un torneig que s’ha celebrat, del 2 al 7 de gener, a Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Calella, Pineda de Mar i Mataró.

El martorellenc, que actualment és jugador de les categories inferiors del Barça, ha jugat amb la Selecció Catalana Infantil Masculina. Ell i el seu equip van imposar-se a la final a la Comunitat Valenciana per 30 a 26.