El Cementiri Municipal disposarà de 50 nínxols més a partir de juliol

500
Cementiri Municipal
Cementiri Municipal

El proper mes de juliol finalitzaran les obres de construcció de dos nous mòduls al Cementiri Municipal de Martorell, adjacents a les edificacions existents al departament C, i que albergaran 25 nínxols cadascun. Aquestes obres no afectaran, en cap cas, les edificacions o nínxols existents actualment al Cementiri ni suposaran un destorb per als visitants.

La construcció de 50 nínxols nous se suma a les adaptacions que l’Ajuntament de Martorell ha anat fent al Cementiri en els últims anys, després que l’any 2011 es fessin 100 nínxols nous i 108 cineraris. El 2015 es van construir 50 nínxols més, cobrint així les necessitats del municipi davant la presència de pocs nínxols buits.

L’Ajuntament de Martorell també va instal·lar, l’any 2017, una nova passera inundable a l’alçada del Molí Empresa que permet creuar el riu Anoia i accedir al camí del Cementiri, amb recorregut adaptat que ha millorat les condicions d’accessibilitat i mobilitat de l’antiga palanca. Una obra permeable, que permet el pas de l’aigua en cas d’avingudes, situada a menys d’un metre per sobre del nivell regular del cabdal del riu, sense baranes ni obstacles que limitin el pas de l’aigua.

El Cementiri Municipal, ubicat al camí del Riu s/n, roman obert els dies laborables i dissabtes, de 9.00 a 13.00, i de 15.00 a 18.00h. Diumenges i festius, de 9.00 a 14.00h.