El Centre Ocupacional Can Serra mostra la seva tasca en l’àudiovisual ‘Anem per feina’

664

Els usuaris del Centre Ocupacional Can Serra han participat, aquest matí, en la tradicional trobada amb les famílies del centre per mostrar la feina feta durant l’any amb la presentació de l’àudiovisual ‘Anem per feina’ en un acte a l’auditori del Centre Cultural. Hi han assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, s’ha dirigit als usuaris del centre: “com cada any fem aquesta trobada per explicar-nos el que feu i ho voleu compartir amb les vostres famílies, que hi tenen una gran part de mèrit del que feu. Estic encantat amb la vostra feina, que sempre la feu amb il·lusió i amb ganes, i ho explico a tothom”.

Fonollosa ha animat a les famílies dels usuaris del CO Can Serra “a col·laborar amb l’AMPA, cada cop més dinàmica i activa” i ha agraït la tasca dels professionals del centre.

Una tasca visible al municipi

El viver és el punt neuràlgic del Centre Ocupacional de Can Serra, on es produeixen les flors que decoren els espais verds de la nostra població. Dóna feina a persones amb diferents graus de discapacitat que combinen feina amb teràpies que els ajuden a fer ajustaments personals. Els usuaris són qui gestionen les plantes i flores que es poden veure en els diferents espais verds de Martorell.

Salo Moliner, directora del CO Can Serra, ha dit que “l’acte serveix per compartir el dia a dia amb les famílies i és una injecció d’autoestima que va bé per a tothom. La feina a Can Serra no és l’objectiu sinó que és una eina que ajuda a millorar el nostre desenvolupament com a persones”.

La seva tasca està vinculada a l’horticultura i la jardineria i es desenvolupen com a treballadors i com a persones a través de múltiples activitats i tallers que realitzen amb els educadors del centre.

Aquest any 2015 s’ha constituït l’AMPA del CO Can Serra. En la seva intervenció, Loli Dominguez, presidenta de l’AMPA, ha dit que “volem agrair la implicació de l’Ajuntament en el seu esforç de mantenir un dels centres ocupacionals amb més història del Baix Llobregat i amb el desig que se segueixin les millores estructurals perquè Can Serra sigui un espai de referència”.

L’acte ha acabar amb un piscolabis per als usuaris, familiars i professionals del centre.