El CF Martorell cau contra un equip de Tercera RFEF en el 4t Torneig Josep Ramon Vigueras

316
IV Torneig Josep Ramon Vigueras

El primer equip masculí del CF Martorell va caure derrotat 1-4 contra la Fundació Esportiva Grama i no va poder emportar-se el Torneig Josep Ramon Vigueras, que enguany celebrava la seva quarta edició. Els martorellencs, que aquesta temporada tornaran a competir a Primera Catalana, van disputar al Torrent de Llops el tercer partit amistós de pretemporada contra un equip de Tercera RFEF, categoria que representa el cinquè graó en l’estructura del futbol estatal.

El conjunt entrenat per Raúl de Amo, que va millorar en el segon temps, no va poder amb un equip que va dominar el duel des de l’inici. El tècnic explica que rebre el primer gol tan aviat els va fer anar a remolc: “Als primers minuts la Grama va estar millor que nosaltres i al minut 2 ja havíem rebut el primer gol. Després aconseguim fer una bona segona part, tenint una mica més de presència, més pilota i més arribades”.

De Amo, també afegeix que es van enfrontar a un equip molt més rodat: “La setmana que ve ja juguen competició oficial i nosaltres disputàvem el nostre tercer partit de pretemporada. Així que calma, anem pel bon camí en aquestes dues setmanes. Ens toca continuar treballant”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

Tot i la derrota en el Torneig Josep Ramon Vigueras, ahir diumenge els blanc-i-vermells van poder refer-se i van assolir una victòria de molt mèrit al complicat camp de la Unió Atlètica Horta (0-1). Gràcies a un gol d’Oussama Chlih el CF Martorell va aconseguir guanyar el quart duel de pretemporada contra un equip de Lliga ELIT.

El pròxim partit de preparació del primer equip masculí del CF Martorell serà aquest dijous 5 de setembre al Torrent de Llops, quan reben la visita d’un equip que competirà al Grup 3 de Segona Catalana: l’UD Unificación Bellvitge. El diumenge 8 de setembre els martorellencs tornaran a jugar a casa, en aquest cas contra l’EE Guineueta ‘A’, equip del Grup 2 de Primera Catalana.

En aquesta quarta edició de la competició, Josep Ramon Vigueras va lliurar el trofeu de campions i també va rebre un obsequi per part de la junta directiva del CF Martorell.