El CF Martorell goleja al Molins de Rei i segueix en la lluita per la Superlliga

564

Totes les prèvies del partit d’aquest diumenge tenien un punt en comú: el CF Martorell, si volia seguir en la lluita per pujar a Superlliga, havia de guanyar al Molins de Rei al derbi. Dit i fet, els locals van guanyar 4-1 en un matí espectacular a casa.

Els martorellencs van sortir al Torrent de Llops amb la idea de no permetre que els visitants marquessin un primer gol que compliqués el duel. Abans d’acabar la primera part, els amfitrions ja guanyaven 3-0 i jugaven contra un equip amb 10. Javi Gómez, tècnic dels locals, es mostrava molt content en finalitzar el partit.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell

Després del triomf tocava celebrar-ho, però ara l’equip haurà de treure la calculadora per la darrera jornada. Hi ha una cosa clara: si el CF Martorell no guanya al camp del Reddis l’equip, segur, no pujarà. Toca guanyar i esperar que Viladecans i Santboià, que són els dos rivals a la lluita, no empatin en el duel que tenen el pròxim diumenge, a les 17.00h. Gómez, de tota manera, es mostra feliç de com ha millorat l’equip des de la seva arribada.

El femení s’allunya de la salvació

El CF Martorell femení va caure aquest diumenge 4-1 al camp del líder, el filial del Levante las Planas, i està a un pas de perdre la categoria. L’equip, és la realitat, necessitava un miracle a Sant Joan Despí perquè les locals han guanyat 30 dels 31 partits que han disputat. Es van apropar però, quan Aroney va igualar el matx al minut 34. Les amfitriones, molt potents, van acabar golejant a un equip que va ser ajudat per jugadores del juvenil.

El Sala 5 continua la seva remodelació

El Sala 5 continua d’actualitat: després de publicar a les seves xarxes socials que Fouad i Malick no segueixen, també s’han confirmat les baixes de Pavel, d’Oussama, d’Iban Reyes i de Pau Albacete. Xavi Torres, president del club, va assegurar el passat divendres que per la temporada vinent volia un equip que “pensés exclusivament en el futsal” pel nivell de la categoria.

Xavi Torres, president del Sala 5

D’altra banda, l’infantil del Unió Futbol Sala Martorell no va poder amb el Covisa Manresa i va caure 2-7 a les semifinals de la Copa Catalunya. El conjunt de Ferran Maya, molt lluitador, va aconseguir posar-se 1-2 a l’electrònic però la diferència de categoria es va acabar notant. Maya es va mostrar “molt content per fer un futbol sala tan alegre”.

Ferran Maya, tècnic del infantil del Unió Futbol Sala Martorell

El sènior el Unió Futbol Sala Martorell, per la seva part, va golejar al Sala Tres Gavà 5-0. Quim Peña, tècnic local, destacava que les visitants tenien un estil de joc molt “físic”, però una bona segona part va permetre a les martorellenques apropar-se als seus dos objectius després de guanyar la lliga: arribar als 100 gols i acabar la lliga invictes.

Quim Peña, entrenador del sènior femení del Unió Futbol Sala Martorell

Cara i creu al vòlei

En vòlei, el masculí va superar al Blanes 3-0 aquest diumenge. Els martorellencs es van col·locar segons al Grup A de permanència a la segona divisió sènior masculina. El femení, per la seva part, va caure 3-0 contra el Club Volei La Palma al A de Promoció a la tercera divisió sènior femenina. Les martorellenques segueixen sense conèixer la victòria.