El CF Martorell no passa de l’empat al camp de la Joventut Ribetana

785

El primer equip del Club Futbol Martorell no va poder passar aquest cap de setmana passat de l’empat al camp de la Joventut Ribetana. Tot i el resultat final d’1-1, els martorellencs segueixen líders del grup 3 de Segona Catalana.

El conjunt d’Albert Nualart va entrar al partit amb la intenció de fer un gol tant aviat com fos possible. De forma constant, el conjunt martorellenc arribava a l’àrea, sobretot a través dels peus de Xavi Marco. Balada va tenir el primer a les seves botes, però el xut va ser refusat pel porter local. Poc després, Xavi Marco va obrir la llauna. Després de rebre una pilota al vèrtex de l’àrea, amb un xut creuat va fer el 0-1. Era el minut 32. El domini blanc-i-vermell es va allargar fins al descans.

A la represa, els de Nualart no es van trobar tant còmodes. Tot i així, no concedien cap arribada perillosa. En una jugada aïllada, l’àrbitre va assenyalar un penal favorable als locals per unes mans de Totti. El xut el va aturar providencialment Toni Domínguez. Els martorellencs seguien arribant a l’àrea contrària però no assolien finalitzar gran part de les jugades. El Club Futbol Martorell va tenir el partit controlat fins els darrers minuts. La Joventut Ribetana, a la desesperada, buscava l’empat amb córners i contraatacs. I amb una d’aquestes jugades va arribar l’empat in extremis. Passaven dos minuts del final del temps reglamentari, quan una centrada per l’esquerra va ser rematada per Guille en pròpia porteria.

Amb aquest 1-1, el Club Futbol Martorell tanca el 2018 compartint el liderat amb l’Atlètic Sant Just, tots dos equips amb 33 punts. L’Atlètic Júnior, per la seva banda, va empatar contra l’Olímpic Can Fatjó i és tercer amb 31 punts.

El primer equip femení tampoc no va aconseguir guanyar en el seu compromís del cap de setmana. Les martorellenques van caure al Torrent de Llops per un contundent 0-3 davant el Verdú-Vall del Corb. D’aquesta manera, el conjunt d’Issam El Azzouzi marxa de vacances en vuitena posició amb 19 punts.

Sala5 Martorell

El Sala 5 Martorell va acomiadar-se del 2018 amb un triomf a la pista de L’Hospitalet, per 5-7. Els martorellencs encadenen, d’aquesta manera, quatre victòries consecutives que el permeten consolidar-se en la tercera plaça del grup 2 de Tercera Divisió.

El conjunt de Víctor González va signar una gran primer part, marxant al descans amb un contundent 1-6, amb gols de Youssef i Pablo, tots dos per partida doble, i de Rubén i Aarón. A la represa, tot i la superioritat dels martorellencs, l’equip local va anar retallant distàncies en l’electrònic, però un darrer gol de Pablo va encarrilar la darrera victòria de l’any.

Triomf amb autoritat del primer equip femení del Club Handbol Martorell. Les martorellenques van superar per 35 a 15 al Riudellots. Després de 10 jornades, l’equip d’Agustín Bou ocupa la primer plaça del grup C de Primera Catalana, amb un balanç de 9 victòries i 1 empat.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Vallirana va tancar el 2018 amb una altra victòria, aquest cop a domicili. Les de Rafa López van vèncer a la piscina del Vallirana per 3-12. Les martorellenques van començar el partit de la millor manera, i al final del primer quart ja guanyaven per 0-4. Tot i un gol local, la distància es va ampliar i al descans, el Club Natació Martorell manava en el marcador amb un resultat d’1-8. El Vallirana va retallar distàncies al tercer període, anotant dos gols, però la resposta del conjunt de Rafa López va ser ferma, arribant fins a la xifra de 12 dianes.

El Martorell continua líder del grup B de Primera Catalana, havent sumat set victòries en set jornades. A més, les martorellenques compten amb uns grans registres golejadors. Són l’equip amb més gols a favor, 91, i menys en contra, 37. Les de Rafa López encetaran el 2019 rebent el Sant Adrià al Complex Esportiu La Vila.