El CF Martorell suma el primer triomf a domicili i avança amb bon ritme

792
CF Martorell

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha aconseguit aquest cap de setmana la primera victòria del curs lluny de casa després de guanyar ahir el CE El Catllar (1-3). El bon treball a la primera meitat va encarrilar el triomf, ha situat els blanc-i-vermells a la quarta plaça i a dos punts del líder.

Els de Javi Cuesta van generar molt perill, mostrant un nivell molt alt de concentració i van aconseguir el premi tot just abans del descans, amb dues dianes de Víctor Garcia i Eric Iglesias. En la represa, els locals van lluitar amb tot pel triomf, però els blanc-i-vermells s’hi van defensar amb ungles i dents. Tot i que el gol local va arribar a deu minuts per al desenllaç, els martorellencs van mostrar-se de nou molt efectius. Alfredo Trejo va resoldre amb encert una acció de mà a mà amb el porter local Alfonso García i va deixar l’1 a 3 definitiu.

L’entrenador Javi Cuesta va exposar el domini del seu equip, tot assegurant que “és una victòria contundent tant en el joc com en el resultat”, i va lloar la feina que van fer per evitar que els locals generessin perill.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Els blanc-i-vermells sumen ara deu punts i són l’equip més golejador, mentre que Eric Iglesias empata amb Aitor Serrano com els màxims golejadors de la lliga, amb cinc dianes cadascú.

En clau femenina, el primer equip del CF Martorell va perdre diumenge al camp del Women’s Soccer School (5-2). Les de Sergi Oliva van escurçar diferències després que les barcelonines s’avancessin amb dues dianes al primer temps. En la represa, el Women’s Soccer School van tornar a veure porteria, però Paula Urbano va ajustar el marcador, fent el 3 a 2. Ana Castillejo va marcar per partida doble i va confirmar el triomf en el desenllaç del partit. Les blanc-i-vermelles es queden catorzenes a la taula, amb quatre punts.

Cauen contra el líder

El primer equip del Sala5 Martorell va caure dissabte contra el líder de Segona Divisió, el Peñíscola (2-5). Els de Víctor González van marxar al descans amb el 0 a 3 al marcador i van haver de recuperar terreny en el segon temps. En la primera meitat, l’empat a zero va desfer-se molt aviat, amb un gol de Cristian al minut tres. Carles Saladié va acompanyar-lo fent el 0 a 2 després d’una recuperació en defensa i van establir el primer domini còmode del partit.

Els vermells van tenir molta feina en defensa i a l’hora de sortir amb la pilota jugada, la defensa castellonenca va posar-hi molts problemes, provocant les pèrdues fàcils. Gauna va fer el tercer a vuit minuts per al descans i va confirmar el domini visitant. Fouad va donar més arguments als martorellencs, generant molt perill en atac, i l’equip de González provava de tancar espais en defensa per recuperar la pilota. Abans del descans van arribar les opcions més clares dels vermells, però no van tenir fortuna i el primer temps va morir amb el 0 a 3.

En la represa, Paniagua va blocar els intents dels martorellencs d’entrar al partit amb el 0 a 4. El peñíscola pujava les seves prestacions en defensa i neutralitzava el Sala5, així que Víctor González va optar pel porter jugador per aconseguir premi. El gol de Fouad va esperonar l’equip, però la resposta quatre minuts més tard d’Agustín Plaza va suposar un gerro d’aigua freda. A menys d’un minut per al final, va debutar el juvenil Pau Ramírez, que va marcar el 2 a 5 i va fer vibrar el Pavelló Esportiu Municipal.

Sense temps per a més, els martorellencs van caure contra un líder que es manté imbatut. L’entrenador Víctor González va admetre que no van poder aplicar el guió que tenien previst: “ens queda un mal gust de boca, estem decebuts perquè el nostre pla de partit no ha sortit com volíem”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Per a Pau Ramírez, el juvenil que va debutar, aquest partit va suposar el premi a molta feina prèvia. “Ja comptava que no jugaria, però he tingut l’oportunitat”, va afirmar satisfet.

Pau Ramírez, jugador Sala5 Martorell

Amb aquesta derrota, el Sala5 baixa fins la vuitena plaça i empata a 10 punts amb el Sala10 Saragossa.

Perden de manera clara

Passem al bàsquet, perquè el primer equip del Club Bàsquet Martorell ha tornat a perdre, en aquest cas va ser diumenge a la pista del Bàsquet Castelldefels (83-57).

Els de Jordi Pi van acusar un inici amb pocs punts, i és que van arribar al descans amb el 39 a 26 al descans. El pas pels vestidors va afavorir als locals, que van sumar un parcial de 27 a 14 amb què van allunyar-se en el marcador i van encarrilar un triomf que va confirmar-se per 83 a 57. Els blaus són ara quart per la cua, amb un balanç d’una victòria i quatre derrotes.