El CF Martorell suma el tercer triomf consecutiu i es consolida a la segona posició de la taula

131

El primer equip masculí del CF Martorell va superar per la mínima a la FE Atlètic Vilafranca (2-1) i es va adjudicar la quarta victòria de la temporada, la tercera de manera consecutiva. Els martorellencs, que van dominar el partit, van haver de remuntar un resultat advers, després que els vilafranquins estrenessin el marcador al minut 10. Els gols de Marc Torres, abans d’arribar al descans, i d’Oussama Chlih, a la segona meitat, van permetre al conjunt blanc-i-vermell sumar tres punts molt importants per consolidar-se a la segona posició de la taula, amb 12 punts.

El tècnic del CF Martorell, Raúl de Amo, va assegurar al postpartit que es van emportar una victòria justa i merescuda: “Hem plantejat un partit amb arribades, recuperar pilota després de pèrdua i trepitjar molt l’àrea rival, però en la primera acció dels visitants ens han fet gol. Tot i això, el pla de partit ha continuat igual i, a partir d’aquí, han vingut moltes ocasions. No hem estat del tot encertats de cara a porteria, però hem pogut sentenciar amb un molt bon treball de l’equip”.

Raúl de Amo, entrenador primer equip masculí CF Martorell

En futbol sala, el primer equip del Sala 5 Martorell va caure derrotat a casa davant el CFS Pinatar (5-6) i va encaixar la segona derrota del curs. En un mal inici de partit dels vermells, els murcians van aprofitar per posar el 0-4 al marcador quan faltaven sis minuts per arribar al descans. Tot i això, el conjunt martorellenc va reaccionar i va empatar (5-5) gràcies al hat-trick de Jon Joseba de Olabarria, però quan només restaven 30 segons pel final, el Pinatar va marcar el gol que sentenciava el duel.

L’entrenador del Sala 5, Adri Sánchez, va afirmar a la sala de premsa que van entrar molt malament al partit i considera que, jugant a casa, han de tenir una altra dinàmica: “Tot i el parcial de 0-4 ens ha costat canviar la dinàmica, però al final de la primera part ens hem connectat al duel. A la segona meitat, volíem capgirar la situació i ens hem arribat a posar 5-5, però a l’última acció no hem defensat bé col·lectivament i hem perdut el partit. A casa ens hem de fer forts i hem de continuar treballant”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

En bàsquet, tercera victòria consecutiva pel primer equip del CB Martorell. Els blaus, que continuen en bona dinàmica, van superar amb comoditat al Club Natació Sabadell (81-61) i van sumar el tercer triomf de la temporada. Un parcial de 42-20 entre el segon i el tercer període va ser clau perquè els d’Andrés Joya guanyessin al Pavelló Esportiu Municipal i escalin fins a la tercera posició de la taula de Super Copa.

Andrés Joya, entrenador del CB Martorell, explica que va ser un partit complicat davant un rival amb una línia exterior que els dificultava la defensa: “El primer quart va ser dolent en l’aspecte defensiu. En el segon període vam ajustar i, tot i no estar encertats en els llançaments exteriors, vam poder marxar vuit punts per davant en el marcador. A la represa, vam millorar en l’encert i vam agafar una distància que va ser definitiva. La nostra relaxació del final no pot ser i hem de millorar moltes coses si volem continuar guanyant partits”.

Andrés Joya, entrenador primer equip CB Martorell

Pel que fa a l’handbol, el sènior masculí del CH Martorell va perdre per la mínima contra l’Handbol Cambrils (28-29) i va encaixar la segona derrota de la temporada. Després d’aquest resultat, els groc-i-negres han caigut fins a la sisena posició de la taula del Grup A de Primera Catalana. Mentre que el sènior femení d’handbol va guanyar 33-19 al HC Laietà Argentona i es va adjudicar la primera victòria de la temporada. Les de Jordi Solé ara mateix ocupen l’onzena posició de la Lliga Catalana Argent, la màxima divisió de Catalunya.