El CH Martorell guanya a casa tot just abans de tancar la primera volta

620

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell va imposar-se a l’AEH Les Franqueses (31-27) diumenge al migdia i ha fet un pas importantíssim en les últimes jornades de la primera volta. Els de Christian Stahringer van superar el conjunt vallesà gràcies, sobretot, al bon inici i al bon ritme que van establir des de la primera meitat. La presència del porter Jordi Bajo va ser molt important, i és que va mantenir l’arc molt ben defensat i amb poques opcions per als vallesans.

En la represa, el conjunt visitant va mossegar pel triomf, però els groc-i-negres van contenir molt bé aquests intents i tot i veure com el seu domini es reduïa a només un gol de diferència, van saber sentenciar els dos punts.

L’entrenador Christian Stahringer valora com va aguantar l’equip en el segon temps i com va saber deixar la victòria a les IEM: “nosaltresvam entrar adormits al segon temps però vam recuperar l’avantatge de cinc gols i portar-los al nostre joc”.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

Gràcies a aquests dos punts, els groc-i-negres són ara vuitens, amb sis punts, i la setmana vinent visitaran el líder. En clau femenina, el primer equip del Club Handbol Martorell va caure dissabte davant l’Handbol Sant Vicenç (34-28) i es queda a l’última plaça de la taula, amb quatre punts.

Perden amb opcions

En futbol sala, derrota del primer equip del Sala5 Martorell contra l’Alzira FS (1 -2), una jornada que dissabte no va permetre als vermells allargar les bones sensacions que van endur-se de la seva visita a la pista de l’O Parrulo.

Els vermells, malgrat la derrota, van oferir un bon treball que va estar a punt de portar-los el premi gros, la victòria. En els primers compassos del partit, els valencians van amenaçar a través de xuts llunyans, fent bona la dupla Castejón-Pedro.

El Sala5, de la seva banda, es defensava molt bé, però en una acció a la sortida d’un còrner visitant, va encaixar un gol de Gabri on Imad no va arribar a temps de blocar. Només passaven quatre minuts i els vermells van decidir-se a pujar les línies defensives, robant pilotes i sortint a la contra per intentar empatar el resultat.

A quatre minuts per al descans, Eric Panès va empatar, gràcies a un refús que va recollir dins l’àrea i els de Víctor González van acabar el primer temps amb un treball defensiu molt correcte i evitant més ensurts.

En l’inici del segon temps, i amb el partit més tranquil, el Sala5 va tenir dues opcions molt clares de Pavel Pérez, però no va haver fortuna. Els visitants van arribar en menys ocasions, però van saber aprofitar una ocasió a 11 minuts per al final i Peiró va batre Imad. El resultat ja no va moure’s més i va condemnar els martorellencs a una derrota a casa que els manté onzens, amb 16 punts i cinc fora dels llocs de descens.

El tècnic Víctor González va reconèixer les oportunitats del seu equip, però va admetre que és un resultat que els penalitza: “ha estat un partit molt ajustat i hem tingut ocasions per empatar, que hagués estat el més just”.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Els martorellencs ja es preparen per a la seva visita al Sala10 Saragossa, l’últim desplaçament del 2022.

Empaten a casa

Pel que fa al futbol, el primer equip femení del Club de Futbol Martorell va empatar ahir al vespre contra el CE Júpiter (1-1) en la primera jornada a casa d’Iván Lorca, el nou entrenador blanc-i-vermell. Andrea González va obrir la llauna en una falta 10 al minut 54, però el Júpiter va empatar a través d’Ana Ollé dos minuts més tard. El resultat va quedar-se empatat i ha donat un punt a les martorellenques amb què en sumen sis i es queden quartes per la cua.