El CH Martorell treu a escena els més de 140 jugadors i jugadores del nou curs

726
Presentació CH Martorell 2022-2023
Presentació CH Martorell 2022-2023

El Club Handbol Martorell ha presentat aquesta nit els dotze equips amb què dibuixa la seva estructura el curs 2022-2023 i ha fet festa grossa a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, on ha allargat la jornada amb el sopar i la festa posterior. Els més de 140 esportistes de l’entitat han desfilat al ritme de la música mentre els familiars i acompanyants i l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, n’eren testimonis.

L’organigrama competitiu del CH Martorell el formen un equip benjamí, dos alevins, dos infantils, dos cadets, un juvenil i quatre sèniors, els filials i els primers equips. El masculí de Primera Catalana i el femení de Lliga Catalana són els caps visibles d’un club que compta amb una pedrera que vol fer-se lloc a les màximes categories base.

En la jornada d’avui, més enllà de conèixer els jugadors i jugadores groc-i-negres, s’ha recordar que el club compta amb una nova equipació, que pel moment vestiran els primers equips aquesta temporada.

El president del club, Jordi Florenza, ha agraït a les famílies el seu esforç, “la feina que feu us la reconeixem”, i ha destacat les vivències que intenten transmetre a tots els integrants del club.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Pel que fa a l’alcalde Xavier Fonollosa, ha reconegut que la presentació d’avui és “diferent i busca ser una jornafa lúdica per a tothom”, incidint en les relacions socials que se’n generen.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La festa ha seguit amb el sorteig d’una panera i sessió de música i discoteca, després del sopar que els assistents han degustat tot just abans que comencés l’acte.