El CIES inaugurarà dissabte la temporada de bany de la Piscina Municipal d’Estiu

3455
Inici temporada piscina d'estiu
Inici temporada piscina d'estiu

Dissabte, 9 de juny, s’estrenarà la temporada de bany de la Piscina d’Estiu del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) amb activitats gratuïtes de ioga, sumba i ciclisme indoor. Els preus dels abonaments i de l’entrada d’un sol dia són els mateixos que l’any anterior. L’horari de la Piscina Municipal d’Estiu és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h.

El preu d’abonament de la temporada d’estiu 2018 és de 35€ (de 5 a 14 anys); 50€ (de 14 a 25 anys); 75€ (de 26 a 64 anys); 25€ (gent gran) i 100€ (familiar), que inclou pare i/o mare i fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular.

Els membres adults podran ser substituïts per una altra persona adulta de forma fixa, en aquest cas, la persona incorporada únicament podrà accedir acompanyada, com a mínim, d’un dels membres menors de l’abonament familiar. L’entrada d’un sol dia té un cost de 7€ (majors de 5 anys, de dilluns a divendres) i de 10€ (majors de 5 anys, dissabtes i diumenges). L’entrada per a menors de 5 anys és gratuïta.

L’entrada a l’equipament serà fins a les 19.40h, mentre que l’ús dels vestidors serà fins a les 20.15h. Consulteu les normes d’ús de la Piscina d’Estiu.

Inici temporada piscina d'estiu

‘Benvingut estiu, benvingut esport’

La Regidoria d’Esports continua desplegant el programa ‘Benvingut estiu, benvingut esport’, que va arrencar dissabte passat al Complex Esportiu La Vila. Es tracta d’oferir tasts gratuïts d’activitats esportives, que habitualment es realitzen als equipaments esportius municipals, per tal de donar-ne a conèixer l’oferta.

El CIES oferirà aquest dissabte una masterclass de ioga (9.00h) a la gespa de piscina, coincidint amb la seva obertura. Hi haurà ciclisme indoor (10.15h) de mitja i alta intensitat, i una sessió de sumba (11.30h) de mitja intensitat a la sala d’activitats dirigides.

El diumenge, 10 de juny, es repetirà l’activitat de ciclisme indoor en tres sessions (9.00h, 10.00h i 11.00h). Una hora més tard, es podrà participar d’una classe d’aiguagim. De 10.00 a 20.00h, els infants i joves de 5 a 14 anys podran divertir-se al circuit multiaventura amb pont tibetans, ponts nepalesos, de cordes…

Les activitats tenen places limitades, per això cal inscriure’s gratuïtament a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM: Complex Esportiu La Vila, Centre Integral d’Esport i Salut, Centre Cultural i Pavelló Esportiu Municipal. La data límit d’inscripció a les activitats del CIES és el 8 de juny.

A totes les activitats, no es permetrà l’entrada a la instal·lació ni el bany als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult. Els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.