El Club Bàsquet Martorell homenatja Jordi Fusalba en la presentació dels equips

1048

El Club Bàsquet Martorell ha presentat aquest matí els 16 equips de l’entitat per a la temporada 2016-2017. Els conjunts blaus han desfilat al Pavelló Esportiu Municipal en una matinal de bàsquet on s’ha homenatjat l’exjugador i entrenador del club Jordi Fusalba, qui va morir el passat mes d’agost. A l’acte hi han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com la regidora d’Esports, Belén Leiva, i el representant de la Federació Catalana de Basquetbol, Josep Nadal.

Prop de 200 esportistes formen part,, aquest curs, del CB Martorell. Des de les escoles de bàsquet fins als conjunts sèniors, tots i cadascun dels equips han desfilat apadrinats per un jugador del primer equip. Ha obert la desfilada l’equip mini masculí, i ha estat el sènior A, que milita a la lliga EBA, qui ha tancat la presentació.

Enguany, l’entitat martorellenca compta amb un equip premini mixte (8-10 anys), un mini mixte (10-12 anys), quatre equips d’edat infantil (tres de masculins i un de femení), dos cadets (un de masculí i un de femení), un júnior femení, dos equips de categoria sots21 masculí i tres sèniors. El primer equip masculí forma part del sots grup A del grup C de la lliga EBA, el filial milita a Tercera Catalana i el primer equip femení juga a la Tercera Catalana. El director tècnic de l’entitat és Adrià Alonso, qui també dirigeix el primer equip masculí.

Record per Jordi Fusalba

Després de veure tots els equips a la pista central del Pavelló Esportiu Municipal, el club ha retret homenatge a l’exjugador i entrenador del Club Bàsquet Martorell, Jordi Fusalba. El martorellenc va morir el passat mes d’agost amb 22 anys de manera sobtada i l’entitat ha retirat la seva samarreta, amb el dorsal número 4, en record de la seva memòria. El número 4 i Jordi Fusalba seran presents, per sempre, en la família blava.

En aquest sentit, l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha volgut destacar la força de l’entitat per superar “un moment molt díficil pel qual heu passat aquest any”. Fonollosa s’ha referit a la família blava com un tot per tirar endavant davant les dificultats. A més, ha lloat la feina del president del club, Miquel Fusalba, per unir les peces del club.

El màxim responsable del CB Martorell ha agraït el recolzament que ha rebut la família Fusalba Soriano. “En nom de la Montse, de l’Albert i el meu us vull agrair la força que ens heu donat en aquests moments, ha estat un suport molt gran, gràcies de debò”, ha dit.