El Club Bàsquet presenta al pavelló els seus 17 equips davant l’afició martorellenca

677

El Club Bàsquet Martorell ha fet, aquest diumenge, la presentació dels equips al pavelló esportiu municipal. En aquesta temporada 2015-2016 el club compta amb 17 equips, on destaquen el Sènior masculí jugant a Lliga EBA i un equip amb persones amb un grau de discapacitat que participen a la Lliga ACELL (Agrupació Catalana d’Esports i Lleure per a Disminuïts Psíquics).

Prop de 200 esportistes de Martorell hi han desfilat, des de categoria Mini fins a la Sènior. L’equip ACELL forma part del CB Martorell des de fa quatre anys. Fins aleshores, disputava els partits i els torneigs com a Arc de Sant Martí. “El pas endavant d’incloure’ls en l’organització del club es tracta d’una experiència més que positiva per a ells i per a la resta de l’entitat”, ha destacat el president del CB Martorell, Miquel Fusalba.

A l’acte hi ha assistit la vocal de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Luís, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

Fonollosa ha agraït al club la seva tasca i ha destacat que “Martorell gaudeix de molt bona salut esportiva, amb un 9% de població que practica algun esport federat, més de 2.500 esportistes. És un orgull tenir tants nois i noies que practiquen esport, perquè l’entenem com una activitat que fomenta els valors individuals i col·lectius”.

Tot seguit s’ha disputat el partit del primer equip del CB Martorell, que ha guanyat 75 a 71 al CB Santfeliuenc amb dos exjugadors en les seves files: Alberto Balboa i Luis Molina.