El Club de Futbol Martorell esgarrapa un punt valuós al camp de l’Espluguenc

931

El Club Futbol Martorell va esgarrapar un punt del camp de l’Espluguenc (1-1) que serveix per seguir en la plaça de promoció de descens, superar l’Espluguenc en el gol average i, sobretot, mantenir intactes les opcions de ser la temporada vinent a Segona Catalana. A falta de sis jornades per acabar la temporada els martorellencs es troben a un punt de la salvació.

L’Espluguenc va començar inquietant la porteria del Martorell amb un xut al pal de Marc al primer minut. Quatre minuts més tard, Víctor Marco podia haver avançat als martorellencs amb un xut per sobre el porter que ha salvat el defensa Manu des de la mateixa línia de gol. Al minut 17, Cristian amb un xut des de la frontal va avançar als locals.

En la represa, el Martorell ha anat a més i Gimeno va advertir amb una rematada de cap per sobre el travesser en la sortida d’un còrner. Al minut 86, Abde va entrar dins l’àrea i el rebuig del seu xut el va aprofitar Víctor Marco per segellar l’empat definitiu.

El Bàsquet Club, més tocat

El BC Martorell s’ha allunyat una mica més del somni de la permanència a la Lliga EBA després de la derrota -la tercera consecutiva al pavelló esportiu- davant el CB L’Hospitalet (45-60). L’inici dels martorellencs va fer somniar en sorprendre a un dels grans de la categoria (20-15). El segon temps, les forces es van igualar i el poc encert en atac va permetre arribar al descens amb -8 (24-32).

El tercer període va ser per oblidar i l’equip riberenc ho va aprofitar per allunyar-se tímidament (31-40). Els últims deu minuts, el BC Martorell va jugar més amb el cor que amb el cap i a falta de cinc minuts es va situar a només tres punts (41-44). Un arbitratge discutit va acabar de tombar les aspiracions d’un Martorell que es manté en zona de descens a dues victòries de la salvació a falta de tres jornades.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va perdre el derbi a la pista del CH Sant Esteve Sesrovires B (33-24) i s’ho jugarà tot aquesta setmana en dos duels determinants per assolir la permanència: Dimecres vinent rep al CH El Papiol i dissabte al CH Alcarràs, dos rivals directes. Els martorellencs tenen dos punts més que l’Alcarràs, que es troba en zona de descens i dos punts menys que El Papiol.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va perdre a la pista del CFS La Unión-Bosco Rocafort (7-5) i encadena la tercera derrota consecutiva. A tres jornades per acabar la competició l’equip de Suzuki ha salvat la categoria. En voleibol, a Segona Catalana, el sènior masculí va caure a la pista del CV Barberà del Vallès (3-0) mentre que a Tercera Catalana, el sènior femení va perdre davant el CV Sant Pere i Sant Pau (0-3).

En atletisme, l’atleta del Martorell Atlètic Club, Esmeralda Zaragoza ha participat aquest dissabte al Campionat d’Espanya en la prova de 10km en ruta que ha tingut lloc a Albacete. Després de despuntar en el panorama català és la primera vegada que competia en la prova d’àmbit estatal. També en atletisme, l’equip aleví masculí del MAC va ser setè classificat en la semifinal de la prova de 4×60 metres relleus dels Campionats de Catalunya a Vic.