El Club de Futbol Martorell venç al líder Calaf gràcies a dos gols de Rodes al primer temps

715

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha recuperat el somriure després de la desfeta la setmana passada a Cubelles (5-0) guanyant al líder del grup dotzè de Tercera Catalana, la UE Calaf (2-1) amb dos gols d’Alberto Rodes. L’equip d’Iñigo Irisarri s’emporta la novena victòria de la temporada i la quarta al CE Torrent de Llops.

El primer temps ha estat per al CF Martorell que, al minut 9, Rodes ha aprofitat una errada defensiva del Calaf per endinsar-se per la banda esquerra i amb un xut inapel·lable amb l’esquerra ha superat el porter Ismael. Nou minuts més tard, el mateix Rodes ha fet, de penal, el 2-0 enganyant al porter. Els visitants han inquietat abans del descans però Jona, molt segur a la porteria, ha refusat els intents del líder.

En la represa, el joc s’ha endurit arran de l’expulsió amb vermella directa de Marc Colell i després el tècnic Irisarri per protestar. Els martorellencs han afrontat, amb deu jugadors, gairebé tot el segon temps. El Calaf, però, ho ha intentat sense èxit tot i que ha retallat diferències en temps afegit transformant un penal comès per Trujillo que li ha costat l’expulsió.

El CB Martorell perd a Andorra

En bàsquet, a la Lliga EBA, el CB Martorell va perdre una gran oportunitat, dissabte, de sumar la tercera victòria consecutiva al caure en el tram final davant l’Andorra B (67-61). Un mal primer quart va fer anar a remolc als martorellencs amb quinze punts de desavantatge. L’aportació de Guillem Jou, amb 17 punts, va provocar la remuntada en el tercer quart. A falta de quatre minuts els martorelencs guanvaven però l’Andorra B va acabar superant a l’equip de Garcia.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va ser atropellat per l’Escola Pia Sabadell (8-0). L’equip de Suzuki ja perdia al descans per 3-0 amb gols de Santi, Carlos i Pepe. En la represa, el líder va escombrar als martorellencs que van patir les expulsions de Malick i Solana.

En waterpolo, l’absolut masculí va sumar la segona victòria de la temporada a la piscina del WP Sallent (6-10) i demostren que la versió més fiable és lluny del CE La Vila. També en waterpolo, l’absolut femení va guanyar al CE La Vila davant el CN Granollers (14-6) i encadenen tres victòries seguides.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va apallissar al feble Pardinyes B (40-23) en un duel sense massa història. Els martorellencs van refer-se de l’ensopegada a la pista del Terrassa B.