El Club Futbol Martorell goleja a l’Anoia (0-4) i no perd pistonada per l’ascens a Segona

815

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha golejat al camp de l’Anoia (0-4), a Vilanova del Camí, i manté intactes les seves opcions de pujar a Segona Catalana a falta de set jornades pel final del campionat. L’equip d’Íñigo Irisarri es troba a set punts del líder, el Montserrat Igualada i a dos punts de la plaça de promoció d’ascens que ocupa el Calaf.

Els martorellencs han sentenciat el partit abans del descans. Al minut 5, Javi Donado ha marcat un golàs de falta des de la frontal de l’àrea. Abans de la mitja hora de joc, Muly ha estavellat una pilota al travesser abans que Pepo fes, a porteria buida, el 2-0. Quatre minuts més tard, Pueyo ha marcat el tercer. En la represa, Donado ha establert el 4-0 definitiu.

També en futbol, a Tercera Catalana, el filial del CF Martorell ha perdut al CE Torrent de Llops davant el Corbera (2-3). L’equip d’Unai Martínez ha anat sempre a remolc en el marcador i s’ha vist sorprès pel cuer.

El Club Bàsquet cau a El Masnou

El CB Martorell va perdre, dissabte, a la pista d’El Masnou (79-62) i torna a fer un pas enrere en la lluita per la permanència a la Lliga EBA. L’equip de Borja San Miguel va iniciar el duel amb molta empenta assolint un màxim avantatge amb un parcial de 4-11 gràcies a l’encert exterior de Jou i interior de Bernadí.

Els martorellencs van aguantar el tipus fins al descans (33-36). En la represa, l’equip de San Miguel va jugar deu minuts per oblidar que va aprofitar El Masnou per deixar el partit sentenciat. Els martorellencs van fer aigües i van arribar a perdre fins a vint pilotes.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va sumar un valuós empat del Ciutat de Castelló davant el Playas (2-2). Said i un gol a pròpia porteria van avançar als martorellencs però l’equip del Baix Maestrat va acabar esgarrapant un empat. També en futbol sala, l’aleví A de l’Associació Esportiva Martorell ha superat al Trempcat (1-6) i s’ha classificat per la final de la Copa Catalunya.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va festejar l’ascens a Segona Catalana amb una victòria contudent davant el CH Santpedor (28-16).