El Club Futbol Martorell perd al Prat i confirma el seu descens a Tercera Catalana

1024

El Club de Futbol Martorell jugarà a Tercera Catalana la propera temporada després de perdre al camp de l’AE Prat B (2-1). Els martorellencs necessitaven la victòria per salvar la categoria però dos gols en el primer i en l’últim minut de la segona part els ha condemant a baixar. El tècnic Pedro Saéz, a més, no continuarà a la banqueta.

Els dos equips -Prat B i Martorell- es jugaven la permanència en nouranta minuts. Els locals, amb tres reforços del primer equip, han dominat la primera part. En vint minuts, el Prat B es podia haver avançat en quatre oportunitats generades per Ernesto, Ferri i Morales. El Martorell ha tingut una doble oportunitat en un minut en què Pueyo, primer, ha fet lluir al porter Roger i, tot seguit, ha rematat de cap desviat.

En la represa, el Martorell ha enfilat el seu camí cap a Tercera. Ernesto ha rematat de cap una centrada dins l’àrea petita que ha superat a Jonathan. El Prat B ha gaudit de diverses oportunitats per sentenciar però ha estat Javi Donado qui ha empatat a vuit minuts per acabar i obrir una escletja d’esperança. Quan més ho buscava el Martorell, Ferri ha superat a Colell per velocitat i ha batut a Jonathan fent el 2-1 definitiu.

El tècnic Pedro Sáez no seguirà a la banqueta del primer equip i passarà a dirigir el juvenil A que la propera campanya debutarà a la categoria Preferent.

El BC Martorell B, eliminat

El filial del Bàsquet Club Martorell ha perdut la possibilitat de pujar a Tercera Catalana després de perdre l’eliminatòria davant el CB Teià a doble partit. Els martorellencs van vèncer dissabte a Teià (61-62) i diumenge van caure a Martorell (61-70).

També en bàsquet, l’entrenador martorellenc Raúl Martínez ha ascendit amb el seu equip, el CB Castellbisbal, a la Lliga EBA.