El Club Petanca Martorell inaugura les instal·lacions amb el Torneig 1 de maig

965
Torneig Petanca 1 maig (imatge: GrisPhoto)
Torneig Petanca 1 maig (imatge: GrisPhoto)

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidor de l’equip de govern, ha inaugurat aquest matí les instal·lacions del Club Petanca Martorell, ubicades darrera de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Martorell-Central, que es van estrenar ara fa un any. L’acte s’ha fet coincidir amb la celebració del 40è Torneig 1 de maig.

L’entitat compta amb un edifici d’uns 200 metres quadrats, que inclou un menjador, una cafeteria, un despatx, sala de reunions, un magatzem i lavabos. Hi ha un porxo cobert amb marquesina davant de tota l’edificació i també una zona de jocs infantils més espaiosa. Pel que fa les pistes de petanca, n’ha sumat dues de noves i acumula fins a 12 de 15mx4m.

Les obres van iniciar-se a meitat de 2020 i van finalitzar l’abril de 2021. L’Ajuntament va fer-ne el seguiment, però el promotor va ser FGC per preparar l’entorn per a la construcció de la nau de l’Espai de la Via Mètrica, el museu històric del ferrocarril, que està a punt de finalitzar.

Xavier Fonollosa ha destacat que les noves pistes són “una gran millora pel club i també per Martorell. Amb la col·laboració de la junta, hem anat atenent totes les necessitats que anaven sorgint. Avui tenim una de les millors instal·lacions de petanca de tota la demarcació de Barcelona i això és un orgull”. “L’important no és tant la pràctica de la petanca com que ens trobem i socialitzem, i amb aquest equipament crec que ho aconseguim”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Loli Carballido , presidenta del Club Petanca Martorell, ha dit que “és una alegria perquè ara ens permet fer activitats que abans no podíem duu a terme i seguir el ritme normal de l’entitat. Aquest any hem pogut celebrar la primera lliga després de la pandèmia, els homes han quedat en quarta posició a provincial i les dones es van quedar fora de pujar a segona divisió per una partida, però tenim la il·lusió d’aconseguir-ho aquest any”.

Loli Carballido, presidenta Club Petanca Martorell

El 40è Torneig 1 de Maig ha aplegat prop de 110 esportistes repartits en 53 dupletes vinguts d’arreu. Els guanyadors han estat la dupleta formada per Félix i Rubén, el segon lloc per Edgar i Toni, el tercer per Antonio i Carlos, el quart per Carlos i Manolo.