El Col·legi La Mercè de Martorell ha iniciat les obres d’un nou edifici d’Educació Infantil al número 47 del carrer del Mur, just al davant de l’escola. Allotjarà uns 150 alumnes i és previst que es posi en funcionament a finals del curs 2020-21.

L’edifici disposarà de quatre plantes. “A la primera hi haurà un espai diàfan amb recepció, així com el menjador escolar i un petit office. A la segona i tercera plantes s’ubicaran les aules de P3, P4 i P5, l’aula de música i la de psicomotricitat, i algunes sales polivalents. A la quarta planta es trobarà el pati amb una zona coberta i una de descoberta”, confirma la directora de La Mercè, Montse Font.

Montse Font, directora La Mercè

L’espai on hi haurà el nou edifici era a l’antic Cine Nou, propietat de l’escola. Actualment, el feien servir com a gimnàs per als alumnes d’Educació Secundària i com a pista per als equips del Club Bàsquet La Mercè.

Montse Font apunta que, “seguint el nostre camí d’innovació pedagògica, hem replantejat un canvi en els espais de l’escola per adaptar-los a la nova manera de treballar. Per això, ara fa un any vam considerar traslladar tota l’etapa Infantil a un espai més ampli”.

Montse Font, directora La Mercè

El nou edifici d’Infantil “ens ajudarà a esponjar l’espai actual de l’escola i ens permetrà duu a la pràctica el nou projecte sense limitacions estructurals, amb espais més oberts i moderns”. “Estem treballant molt per intel·ligències múltiples, amb nous programes de lectoescriptura i matemàtiques. Hem de tenir espais dinàmics amb mobiliari fet a la mida dels nostres alumnes”, assenyala.

Montse Font, directora La Mercè

El Col·legi La Mercè organitzarà els dies 3 i 17 de març les xerrades informatives per a la preinscripció d’Educació Infantil i Primària, respectivament, i l’11 de març les d’ESO i Batxillerat. El centre ofereix visites personalitzades concertant cita prèvia al 93 775 01 10.