El Concurs de Fotografia de l’AEM obre dimecres el període de vot telemàtic

2326
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM

El Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ha tancat el termini de presentació d’originals. A partir d’aquest dimecres comença la votació popular, exclusivament en línia, que es perllongarà fins el 9 de gener. Enguany, s’han presentat 75 fotografies candidates.

A partir d’aquest dimecres 22 de desembre es pot entrar a www.aem.amartorell.com/vota, contemplar les instantànies i votar les cinc preferides, que obtenen un punt per cada vot rebut. Tothom qui voti les seves cinc candidates es registrarà i entrarà en el sorteig d’un kit excursionista, composat per una samarreta tècnica, pals i mitjons. Ho explica el president de l’entitat, Xavi Tió.

Xavier Tió, president de l'AEM

El sorteig es durà a terme el dijous 13 de gener de 2022, a les 21.00h, a la seu de l’AEM (Pavelló Esportiu Municipal).

Aquest serà també el dia en el que el club donarà a conèixer els guanyadors i el resultat de les votacions. L’autora o autor de la fotografia més votada rebrà 300 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon premi s’endurà un joc de motxilla, aïllant i un val de 100 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. D’altra banda, per al premi especial de sortides AEM s’obsequiaran dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Xavier Tió, president de l'AEM

Les 75 fotografies presentades suposen un increment “d’un 10% de la participació respecte al 2021. N’estem contents”, destaca Tió, qui creu que es pot deure a l’increment de la quantia dels premis per part dels comerços col·laboradors i de la pròpia entitat”. I afegeix que “a més, hi ha hagut força nous participants respecte l’any passat”.

Xavier Tió, president de l'AEM

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a les seves campanyes publicitàries, mitjans de comunicació i xarxes socials. Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al web, així com a les xarxes socials de l’AEM (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.