El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ofereix cupons descompte per descobrir els atractius de la comarca

319

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat torna a posar a l’abast de les famílies els cupons amb descomptes per descobrir els principals atractius turístics de la comarca. Els cupons  es poden descarregar i sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Aquest 2021, com a gran novetat, s’incorpora a l’oferta d’espais per visitar el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels. Un nou espai museístic que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels a través d’una experiència immersiva, molt visual i interactiva, marcada per les projeccions i les noves tecnologies que de ben segur, agradarà molt a grans i petits.

Una altra novetat d’aquest any la trobem al Centre Jujol Can Negre, a Sant Joan Despí. Podem descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol, un dels màxims exponents del modernisme català, a través d’una experiència immersiva 360 graus.

A més a més d’aquestes novetats, les famílies també podran visitar amb interessants descomptes altres importants atractius turístics de la comarca: la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, les Coves de Montserrat de Collbató, Catalunya en Miniatura i Aventura a Catalunya en Miniatura, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Catalunya, les Termes Romanes de Sant Boi, els Museus d’Esplugues -Can Tinturé i La Rajoleta-, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i el Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA.