El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya ‘És Nadal’

461
Corral Nadalenc i altres activitats a l'Enrajolada

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, la campanya de Nadal amb el web esnadal.cat que recull les principals activitats i propostes nadalenques que se celebren durant aquesta època de l’any. La campanya, a més de fer difusió de tota l’activitat nadalenca de la comarca, també ofereix el sorteig d’un lot amb productes de proximitat i una escapada de cap de setmana al Baix Llobregat per a dues persones.

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal tot adaptant-se a les recomanacions per seguretat sanitària. En aquest sentit, s’han potenciat les activitats en família a l’aire lliure com per exemple diferents visites guiades a llocs emblemàtics de la comarca com les Coves de Montserrat a Collbató, Catalunya en Miniatura, el delta del Llobregat amb una visita a la pineda de Can Camins i els espais naturals del Riu, activitats com un capvespre de pagès a Viladecans, un passeig en trenet al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat.

També actuacions com les de La Màgia del Nadal de Martorell, els Pastorets a diferents municipis de la comarca i la nit amb el mag Lari a la Passió d’Esparreguera, propostes per celebrar una festa de Nadal unifamiliar, tallers d’art i de cuina, el Pare Noel a domicili, i referents del Nadal al Baix Llobregat com la Fira Avícola de la Raça Prat i la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, que aquest any s’han readaptat a un escenari virtual amb activitats i propostes durant el mes de desembre.

A nivell gastronòmic, a la campanya de Nadal s’inclouen els restaurants del Baix Llobregat que ofereixen servei delivery i take away, i els menús especials que han preparat els restaurants del col·lectiu Els Sabors de l’Horta del Baix Llobregat, entre ells Les Vinyes de Martorell, amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.