El cros del MAC enceta el Campionat Escolar, que s’allargarà dues jornades més

1284
XIè Cros Escolar (MAC)
11è Cros Escolar (MAC)

Més de 400 participants van ser presents ahir en l’11è Cros Escolar que promou el Martorell Atlètic Club (MAC) i que precedeix a les dues jornades de pista amb què tancarà el Campionat Escolar. Amb rècord de corredors, prop de 450, superant la xifra del curs passat, l’entitat dirigida per Sergi Cinto va estrenar ahir el curs 2018-2019 abans de les jornades de pista coberta.

El cros, amb un circuit que combina la pista d’atletisme del CE Torrent de Llops i les immediacions i els camins de sorra de la instal·lació, va aplegar sis categories, així com la cursa Open per a la categoria sènior. Per centres educatius, l’Escola José Echegaray va ser la guanyadora de la primera entrega del Campionat Escolar d’atletisme.

Dos guanyadors per cada categoria

Els atletes més ràpids en categoria nins van ser Solaiman Zaaj i Noa López, mentre que en prebenjamí, els guanyadors van ser Rida Mighiss i Rebeca Cabrera. En benjamí, Musa Yahya i Berta Estebanez van córrer en menys temps, i en aleví van ser Miquel Andreu i Jasmine Gabitova.

Les curses de categoria infantil i cadet van obrir el foc en la jornada d’ahir. Els guanyadors van ser Mohamed Yahya i Adrian Nicolai i Mariona Perelló i Èlia Cascalló. En la cursa Open, Lluís Casanova i Laia Castaño van ser els corredors més ràpids de la categoria sènior.

L’Escola José Echegaray, amb 56 punts, va ser la guanyadora de la primera jornada del Campionat Escolar. L’Escola La Mercè, amb 49, va ser segona, i l’Escola Els Convents, amb 19, la tercera.