El CUPRA Formentor, fabricat a Martorell, escollit ‘Millor SUV compacte’ als ‘Best Cars’

126
CUPRA Formentor. Foto: SEAT

El CUPRA Formentor ha estat elegit ‘Millor SUV compacte’ en els premis Best Cars 2021, guardó concedit pel grup editorial Motorpress Ibèrica, gràcies als vots dels lectors de les seves principals capçaleres: Autopista, Automòbil, Coche Actual, MQC, Motor Clàssic i Business Car.

Els lectors han valorat en l’elecció del CUPRA Formentor, la seva atractiva estètica; l’excel·lent comportament dinàmic; la relació qualitat-preu, amb un complet equipament de sèrie; l’avantguardista tecnologia en termes de seguretat activa i passiva, així com de connectivitat; i una gamma de motors d’altes prestacions i gran eficiència, on cal destacar les versions híbrides endollables (e-HYBRID), de 204 i 245 CV de potència.

El CUPRA Formentor és el primer vehicle dissenyat i desenvolupat específicament per a la marca CUPRA, i es fabrica a la planta de Martorell. El model obre la porta a nous clients que busquen exclusivitat, disseny, innovació i una experiència de conducció dinàmica i captivadora.

A més, també destaca l’experiència d’ús totalment connectada que ofereix. D’una banda, implementa els sistemes de seguretat més avançats, amb funcions en línia; i per una altra, un alt nivell de connectivitat dins i fora del vehicle, gràcies a l’aplicació CUPRA Connect, que permet controlar i gestionar certes funcions fins i tot amb accés remot des del telèfon intel·ligent.

En la seva curta trajectòria comercial, el CUPRA Formentor ha estat distingit per un gran nombre de mitjans especialitzats a Espanya, destacant els següents reconeixements: ‘Cotxe de l’Any dels Lectors 2021’, concedit pel grup editorial Prensa Ibérica; ‘Millor SUV Mitjà’, atorgat en els Premis Motor 2020 que organitza el grup editorial Axel Springer Espanya; ‘Millor Cotxe de l’Any a Catalunya 2021’, atorgat pel jurat de l’Associació Premsa Motor de Catalunya (APMC); i ‘El Cotxe de 2021’, premi concedit pels lectors del Diari de Navarra. També cal destacar la fita de convertir-se en un dels set finalistes al prestigiós certamen europeu ‘Car Of The Year 2021′.