El drama romàntic ‘Call me by your name’, dissabte a la gran pantalla del Cineclub del Diable

2127
'Call me by your name'
'Call me by your name'

El Cineclub del Diable porta dissabte, 30 de juny, a la Casa de Cultura Call me by your name, un drama romàntic escrit i produït per Luca Guadagnino (2017). L’adaptació de la novel·la estatunidenca d’André Aciman (2007). El passi serà gratuït i a les 18.30h.

Elio Perlman (Timothée Chalamet) és un jove de 17 anys que passa el calorós estiu de 1983 en un poble del nord d’Itàlia, a la casa del camp dels seus pares. Es passa les hores escoltant música, llegint i nedant, fins que un dia el nou ajudant americà del seu pare arriba a la vila. Oliver (Armie Hammer) és encantador, atractiu i segur de sí mateix. Al principi, Eloi es mostra fred i distant amb el jove, però aviat començaran a sentir-se atrets i a enamorar-se.

Luca Guadagnino submergeix l’espectador en una atmosfera envoltant que exalta la sensualitat. Una mirada idealitzada, la del primer amor, el descobriment de la identitat sexual i l’entrada en l’edat adulta a través de la passió i el desengany.

Call me by your name va ser premiada el 2017 amb l’Òscar al millor guió adaptat i quatre nominacions, incloent-hi la de millor pel·lícula i actor (Chalamet). Va quedar 2a finalista a millor pel·lícula al Festival de Toronto i va ser nominada als Globus d’Or per millor cinta dramàtica i actor (Chalamet), entre d’altres reconeixements.