El FC Barcelona i el CF Reus Deportiu llueixen a Martorell en un torneig de futbol femení consolidat

1517
Torneig femení CF Martorell

El Complex Esportiu Torrent de Llops ha acollit la 4a edició del Torneig Ciutat de Martorell, que ha tornat a reunir el bo i millor del futbol femení base de Catalunya i arreu. Un total de 30 equips catalans i dos conjunts del Saragossa CFF s’han aplegat al torneig previ a l’inici de lliga.

Durant el matí s’han celebrat les fases prèvies de la categoria aleví i infantil, en un CE Torrent de Llops que s’ha dividit en quatre camps de futbol 7 als camps 1 i 2. A partir de la tarda, les fases finals han quedat reservades a vuit equips en aleví (FC Barcelona, FC Levante Las Planas, CD Fontsanta-Fatjó, CE Sabadell, Girona FC, Atlètic Vilafranca, RCD Espanyol i FC Igualada) i vuit en infantil (CF Igualada, CD Fontsanta-Fatjó, RCD Espanyol, CE Sant Gabriel, CF Reus Deportiu, Món Femení Terrassa, Girona FC i Ribes), en les quals només tres clubs que han aconseguit situar els dos equips a les fases finals.

El FC Barcelona i el CF Reus Deportiu, campions

En l’edat aleví, el FC Barcelona i el RCD Espanyol han protagonitzat la final per excel·lència del futbol català, amb un triomf de les blaugrana (2-0) sense gols en contra. EL FC Barcelona s’ha proclamat, a més de guanyador del torneig, equip màxim golejador i ha estat el conjunt menys golejat. Irina Barrón, de l’Atlètic Vilafranca, ha estat escollida com la millor jugadora del torneig.

En la categoria infantil, el CF Reus Deportiu ha batut les blanc-i-blaves, que també han assolit la final del torneig martorellenc. Les reusenques s’han imposat per la mínima (2-1) i ha certificat, a més, la seva condició d’equip més golejador. El conjunt menys golejat ha estat el CF Igualada, mentre que la millor jugadora ha estat Mireia Cassolà, del CF Reus Deportiu.

En l’entrega de premis han estat presents l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com el president del CF Martorell i els regidors d’Esport i Joventut, Gerard Mimó i Raquel Sans, respectivament. El torneig ha comptat amb una vessant solidària, a banda de l’esportiva, i és que Creu Roja Baix Llobregat Nord ha instal·lat durant tot el dia una carpa per recollir material escolar i d’higiene.