El femení del CF Martorell goleja La Granada i és a un pas de certificar el campionat de lliga i l’ascens

813
CF Martorell (Pedro Catalán)

El campionat de lliga i l’ascens a Primera Divisió podria ser qüestió de només una setmana. El primer equip femení del Club de Futbol Martorell va guanyar La Granada (4-0) amb tres gols de Susana Segura i un més de Marta Moragas i es consolida en la primera posició, tres punts per sobre de la segona plaça.

Les blanc-i-vermelles no van donar opció a les martorellenques d’entrar en el partit i han tornat a sumar de tres en tres per mantenir la renda positiva de sis punts respecte el Suburense, el segon classificat. El conjunt d’Issam El Azzouzi visitarà el CF Vallirana la setmana vinent (diumenge, 17.00h). En cas d’empatar o guanyar, certificaria la primera plaça i el canvi de categoria. El CF Suburense, de la seva banda, rebrà el CF Corbera a casa.

Derrota sense res en joc

El primer equip masculí del CF Martorell ha acabat ja el curs, i va fer-ho amb una derrota al camp del FC Sant Esteve Sesrovires (1-0). Els d’Albert Nualart ja van segellar la primera plaça i l’ascens a Segona Catalana la setmana passada i en aquesta jornada ja no tenien res en joc.

Qui també ha posat punt i final a la temporada 2017-2018 ha estat el primer equip del Sala5 Martorell. El conjunt dirigit per Víctor González va guanyar la Penya Esplugues (4-2) amb gols de Husse, Sergi Areny i Youssef.

En futbol sala, nova alegria per a l’esport base martorellenc. El juvenil A de l’AE Pares i Mares FS Martorell, dirigit per Josep Grau, ha aconseguit el segon ascens consecutiu en només dues temporades. Els martorellencs han acabat el curs en quarta posició, un lloc que dóna dret a l’ascens a Primera Divisió.