El femení del CH Martorell guanya i suma dos punts clau per a la permanència

485
CH Martorell

El primer equip femení del Club Handbol Martorell va superar dissabte el CH Ascó (23-16) i s’ha embutxacat el primer triomf de la segona fase. Les de Jordi Florenza van oferir una versió defensiva molt correcta que va neutralitzar els intents de les visitants d’ajustar el marcador i han aconseguit dos punts amb què volen apropar-se a la permanència a Lliga Catalana.

Malgrat el poc encert que van tenir en atac , les groc-i-negres van sentir-se còmodes al darrere i van certificar dos punts amb què tombar un rival directe que arribava a Martorell amb l’objectiu, també, de sumar.

L’entrenador Jordi Florenza va destacar la fortalesa en defensa de l’equip: “estic content per aquests dos punts, la victòria la vam fomentar en una gran defensa i ha estat el millor partit de la temporada”, ha explicat.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Amb aquest marcador, l’equip groc-i-negre se situa tercer per la cua, a cinc punts de l’equip que marca la permanència, el CH Sant Esteve de Palautordera.

L’absolut masculí del CN Martorell va guanyar dissabte el CE Picornell (13-11) i ha aconseguit el que cap equip havia fet fins ara: tombar el conjunt barceloní. Gràcies a aquests dos punts, els de Diego Vigo se situen com un dels colíders de la classificació i mantenir vives les opcions d’un possible ascens directe a Primera Divisió.

En el partit de dissabte, els martorellencs van començar manant a l’electrònic, però els visitants van reaccionar a temps capgirant el marcador abans del descans. En la represa, i gràcies a un bon treball defensiu, els martorellencs van endur-se els dos parcials següents i van tancar el partit amb el 13 a 11 definitiu.

L’entrenador martorellenc Diego Vigo va exposar que tot i el bon resultat, han d’excel·lir en defensa en les properes jornades: “hem sabut jugar i ara hem de millorar algunes petites coses, com la defensa”.

Diego Vigo, entrenador CN Martorell

El gol average manté els martorellencs en per darrere del CE Picornell, tot i que amb el mateix balanç de victòries, nou per a cadascú. En clau femenina, el femení del CN Martorell va perdre divendres contra el CN Granollers (19-11). Les de Rafa López han caigut fins la penúltima plaça de la taula.

Derrota contra un rival exigent

El primer equip del Sala5 Martorell va tornar a casa i dissabte va perdre contra el Burela FS (1-5). Els de Víctor González no van estar encertats en atac, mentre que els gallecs van fer gala dels seus bons registres en atac. Tot i que a l’inici el partit va estar igualat, els gallecs van desfer ràpidament aquesta igualtat, amb un gol aviat al minut 4. Poc després, i des d’una falta directa, va arribar el 0 a 2, tot i que David Ruiz i Dani Castro van tenir a tocar l’1 a 2 abans del descans.

En la represa, i tot i que Ibai Espinosa havia enviat al pal una pilota perillosa, va ser Eric Panés qui va estrenar el marcador. Però els visitants van contestar-hi ràpidament amb un gol de Lucho que va establir l’1 a 3. El partit va pujar d’intensitat, el Sala5 va veure com Ferran Ruiz i l’entrenador Ivan Calle eren expulsats i en aquest ball, el Burela va pescar de nou, transformant 3 dianes més que van sentenciar el triomf.

El tècnic Víctor González va admetre que tot i viure un partit igualat, no van trobar-se còmodes contra un rival molt exigent. “Vam jugar de tu a tu i vam tenir més ocasions a la primera meitat però les dinàmiques no van ser positives”, va confessar.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Aquesta derrota deixa els vermells sis punts per sobre dels llocs de descens i la setmana vinent visitaran el Barça Atlètic, un rival directe a la taula.

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar dissabte el BBA Castelldefels (79-72) i han tornat la moneda al conjunt del Baix Llobregat, contra qui van perdre al partit d’anada. Tot i l’absència d’Albert Valle, per expulsió, i Jordi Catalán, dos dels jugadors més destacats de la plantilla, els de Jordi Pi van fer-se forts a mesura que passaven els minuts i van acabar enduent-se la victòria. Aquest triomf situa els blaus desens, amb un balanç de sis victòries i dotze derrotes.