El festival FEM Martorell convoca dissabte els millors discjòqueis house i techno a Ca n’Oliveras

1433
Festival Electrònic Martorell (FEM)
Festival Electrònic Martorell (FEM)

L’associació Social Lovers i Gamers, amb el suport de la Regidoria de Joventut, organitza dissabte, 30 de setembre, la segona edició del Festival Electrònic Martorell (FEM). L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveras, comptarà amb les sessions de Mario Biani (El Row), Guille Placencia (We Project) i VIDALOCA.

Tech house, techno i hard techo seran els estils musicals que punxaran aquests tres virtuosos de l’electrònica, ben posicionats al panorama musical estatal i internacional. La nit promet molta festa, servei de bar, terrassa, foodtrucks i marxandatge, ha avançat Albert Gil, responsable de Social Lovers.

La primera edició del FEM va celebrar-se el 2015 a Ca n’Oliveras amb l’objectiu de promoure i difondre la música electrònica i dotar d’un espai on aquesta és pogués compartir. Una programació atractiva d’artistes que servís als joves de Martorell i rodalies per iniciar-se i experimentar dins aquest món, ha remarcat Gil. En aquella ocasió, hi van assistir unes 700 persones a l’esdeveniment.

Tres ‘trencapistes’ de luxe

Mario Biani va iniciar-se en el món dels plats l’any 2000 amb sessions dinàmiques i percussions rítmiques. Ha compartit cabina amb els millors discjòqueis del món i ha demostrat una tècnica molt depurada. Les seves sessions estan influenciades pel techno, tribal, technofunky, hardgroove, hardtechno, technominimal i tech house. El 2005 inicia el projecte Narkotic Dlux amb Marc Maya i comencen plegats sessions innovadores i reconegudes a Barcelona. Va ser resident de Florida 135 i del Monegros Desert Festival. Des d’aquest any, forma part de l’equip coordinador del Hazart Desert Festival i també de la coneguda sala de festes Row 14.

Mario Biani. Foto: mariobiani.blogspot
Mario Biani. Foto: mariobiani.blogspot

El martorellenc Guille Placencia crea els seus propis temes d’estil tech house i techno. Treballa amb la promotora We Project actuant a clubs com Soul Tech (Mèxic), Ibiza (Caracas, Veneçuela), Row 14, Florida 135, Zul o Rhythm Factory (London). Col·labora a segells com 1605, Toolroom, 100% Pure, Sphera, Form o Definitive, i les seves produccions han estat recolzades per artistes com Umek, Sebastien Leger, Spartaque, Amo+Navas, Raul Mezcolanza, Siwell i Mario Ochoa. A més, Placencia té el seu propi label, Looping Records i La Pera Records, segell que comparteix amb el també martorellenc George Privatti.

Guille Placencia. Foto: clubbingspain.com
Guille Placencia. Foto: clubbingspain.com

El barceloní VIDALOCA, discjòquei i productor, s’ha guanyat el respecte del sector. Les seves produccions han sonat als millors clubs i festivals d’arreu per artistes de renom com Marco Carola, Nic Fanciulli, Paco Osuna, Anja Schneider, Dubfire, Carlo Lio, Oxia, Ida Engberg, Umek o wAFF…Els seus tracks han aconseguit el top 100 tech house a la página Beatport i Traxource. Ha editat per segells com Toolroom, Stereo Productions, Lost Records, Sanity o Deeperfect. Ofereix un estil tech house enriquit per talls vocals. Busca el groove constant en els seus sets i a la pista de ball.

Vidaloca. Foto: clubbingspain.com
Vidaloca. Foto: clubbingspain.com

El festival FEM tindrà lloc aquest dissabte, 30 de setembre, de 00.00 a 06.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. L’entrada anticipada costa 8 euros a www.ticketea.com, La Xixonenca (plaça de la Vila, 42) i El Mojito (carrer Pep Ventura, 16). L’entrada a taquilla costarà 10 euros.