El grup Compartint Criances comença dijous amb places disponibles

239
Foto: pexels

El proper dijous, 30 de setembre, es posarà en marxa el grup de trobada gratuït Compartint Criances, organitzat per l’Ajuntament de Martorell. S’adreça a pares i mares amb nadons de 0 a 9 mesos que vulguin compartir la vivència de tenir un nadó i crear vincles amb altres famílies. Les inscripcions són obertes i encara hi ha places disponibles.

Lídia Torras, responsable d’Educació de l’etapa 0-3 a Martorell, comenta que “es torna a oferir aquesta activitat, que es va obrir la primavera del curs passat. Oferim un espai de trobada entre pares i mares que acaben de tenir un nadó i així compartir l’experiència amb persones que es troben en el mateix moment”.

Compartint Criances té lloc a la Llar d’Infants Riu de Sons els dijous, de 10.30 a 12.00h. Les sessions es duen a terme amb garanties de seguretat per als assistents i respectant les mesures establertes en matèria de salut pública. Torras destaca que aquest curs “hem renovat l’espai per fer-lo més acollidor”.

Lídia Torras, responsable d'Educació de l'etapa 0-3 a Martorell

“Les persones que van assistir-hi el curs passat van valorar molt positivament l’espai pel fet de trobar-se físicament, fer-se companyia i resoldre dubtes”. A més, tot i que l’activitat no està dinamitzada per professionals, “vam poder comptar amb professionals de la Xarxa d’Infància que els van oferir tallers i xerrades sobre diferents temes de criança i educació”, destaca Torras.

Lídia Torras, responsable d'Educació de l'etapa 0-3 a Martorell

Les persones interessades poden apuntar-se a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).