El Joan Oró organitza la 1a Fira d’Empreses entre alumnes de formació dual i empresaris de l’entorn

695

L’Institut Joan Oró de Martorell organitza la 1a Fira d’Empreses dimarts, 20 de febrer, de 15.30 a 17.30h, al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. L’objectiu és promocionar la formació dual que s’imparteix en aquest centre educatiu a les empreses del nostre entorn, i promoure el coneixement mutu entre estudiants i empreses.

L’acte tindrà “un format de networking en el qual les empreses tindran un estand on donaran a conèixer les seves activitats i els alumnes coneixeran les funcions que podran desenvolupar a cada una d’elles”, explica la cap d’Estudis de l’Institut Joan Oró, Helena Mauri. D’aquesta manera, es vol que la relació entre les empreses col·laboradores amb el centre i els alumnes seleccionats per fer la formació dual sigui el més satisfactòria possible per a ambdues parts.

La Fira d’Empreses “ha estat organitzada per la coordinadora dual del centre, Carme Rey, qui va voler donar notorietat a aquest moment important en què les empreses de l’entorn i el nostre alumnat entren en contacte per col·laborar conjuntament en la formació dels nostres estudiants”.

Helena Mauri, cap d'Estudis INS Joan Oró

“Durant el mes de març, els alumnes de 1r han de decidir si volen fer o no la formació dual i amb quines empreses estan interessats a fer-la. El que es pretén és que les empreses es donin a conèixer i els alumnes també”, indica Mauri.

Helena Mauri, cap d'Estudis INS Joan Oró

“Des del Joan Oró, apostem per aquesta formació perquè combina la teoria amb la pràctica. De fet, els alumnes fan unes mil hores al centre de treball, la qual cosa els permet adquirir experiència pràctica, millorar la seves habilitats i competències professionals. A més, per a les empreses és una oportunitat de formar professionals qualificats segons les seves necessitats específiques”, afegeix la cap d’Estudis.

Helena Mauri, cap d'Estudis INS Joan Oró

Actualment, l’Institut Joan Oró compta amb set cicles de formació dual. Imparteixen cinc de grau superior en Automoció, Laboratori d’anàlisis i control de qualitat, Màrqueting i publicitat, i Comerç internacional. I dos de grau mig en Gestió administrativa i Activitats comercials.