El Martorell Gimnàstic Club brilla en l’inici de la seva tercera temporada

984
Presentació Martorell Gimnàstic Club
Presentació Martorell Gimnàstic Club

El Pavelló Esportiu Can Cases ha acollit aquesta tarda la presentació dels 150 gimnastes del Martorell Gimnàstic Club en l’obertura del curs 2019-2020. Repartits en 26 grups, els gimnastes de l’entitat martorellenca han donat la benvinguda a la temporada i ho han fet en un acte on l’eix central ha estat el Nadal i els dies de vacances.

En la tercera temporada de vida de l’entitat, el club presidit per Sílvia Blanco ha optat per fer un canvi i ha presentat els seus esportistes tot just abans que arrenquin les primeres competicions, que s’iniciaran el mes de febrer, enlloc de l’exhibició de final de curs. Els gimnastes han ofert exercicis de barra, salt i terra i també coreografies amb el Nadal com a temàtica principal.

Una novetat en les categories més grans

Els equips del Martorell Gimnàstic Club es reparteixen en les categories Babygym, Iniciació, Promoció, Consell (prebenjamines, benjamines, alevins, infantils, cadet i masculina), Escolars, Base, Via Olímpica i Adults, i tots ells han desfilat aquesta tarda davant la graderia plena del Pavelló Esportiu Can Cases.

En la categoria Base, en què el club martorellenc compta amb vuit grups, l’equip de Base 6 serà la novetat de la temporada 2019-2020, una categoria en què mai abans el club havia competit. A banda, s’ha consolidat la branca masculina amb fins a cinc gimnastes.

La presidenta de l’entitat, Sílvia Blanco, ha reconegut el creixement del club, que enguany ha doblat el número de gimnastes, i ha admès que s’han consolidat com a club i que segueixen treballant per arribar a totes les necessitats de les famílies.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

Donació a Assotea

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i el regidor d’Esports, Gerard Mimó, així com altres regidors del consistori. A banda, l’entitat martorellenca Assotea, formada per persones i familiars CEA (condició de l’espectre autista), també ha estat un dels espectadors de la presentació. Els assistents a l’acte han fet una donació d’un euro per l’entrada i la recaptació total, de 650, ha estat entregada a l’associació.