Antoniu Roca estén el seu lligam amb el RCD Espanyol fins al 2024

943
Antoniu Roca (imatge: RCD Espanyol)
Antoniu Roca (imatge: RCD Espanyol)

El jugador martorellenc del filial del RCD Espanyol Antoniu Roca (2002) ha signat la seva renovació amb el club blanc-i-blau per a dues temporades més i formarà part de la seva disciplina fins al 2024, allargant fins als cinc anys, com a mínim, la seva vinculació amb aquest club. Roca, que va tancar l’etapa juvenil a l’entitat blanc-i-blava, es troba en el primer any de la categoria sènior i és un dels candidats a l’ascens a Primera RFEF.

Roca va aterrar al RCD Espanyol ara fa tres temporades, procedent del CF Damm, quan era juvenil de segon any, i s’ha consolidat tant com a blanc-i-blau que ha rebut la confiança per fer-hi el salt cap a la categoria sènior. En la seva trajectòria com a jugador, ha passat pel FC Barcelona (en les etapes aleví i infantil), per la UFB Jàbac Terrassa (sent cadet) i va iniciar-se a l’AE Martorell quan era prebenjamí, per acabar fent el salt a la UDA Gramenet i el CF Badalona dos anys més tard.

El martorellenc ha admès que sembla anar tot rodat, després de tancar-se l’etapa juvenil, fer el pas a la categoria sènior i abans de cloure l’any, rebre l’oferta de renovació. En aquest sentit, ha reconegut que està molt feliç, “he fet el salt des de juvenil, tothom ho espera i és un somni arribar a la categoria sènior”.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

El curs 2021-2022 serà un dels que Roca recordi amb motius molt especials, i és que en la seva primera aventura com a sènior ja manen a la classificació del grup III de Segon RFEF. El filial del RCD Espanyol lidera la taula, amb 47 punts, per davant del Teruel, amb 45, i del Numància, que en suma 43. Ser blanc-i-blau, ha reblat Roca, ensenya com el club fa confiança en els més joves: “ho tinc molt en compte, i més tenint com a objectiu arrribar a Primera Divisió, el RCD Espanyol et dona oportunitats per a aconseguir-ho”.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

Tot i que només te 20 anys, Roca ha trepitjat molts clubs, i el primer va ser l’AE Martorell quan feia els primers passos en el futbol. Tot i que ja no hi és immers, segueix l’actualitat del club i ha lloat l’evolució que està vivint l’entitat que presideix Rafa Garcia, el CF Martorell. “En els últims anys ha fet un gran salt, hi tinc amics, i m’alegro molt que pugui fer salts cap a dalt”, ha explicat.

Antoniu Roca, jugador RCD Espanyol

Estudiant de Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) a la Blanquerna-Universitat Ramon Llull, el martorellenc combina la seva vida universitària amb els viatges i la disciplina blanc-i-blava. Ara, a vuit jornades per tancar la lliga regular, somia a ser campió de lliga i consumar l’ascens i mirar el primer equip i la Primera Divisió des d’un graó més elevat.