El martorellenc Chus López guanya la seva primera copa polonesa de futbol sala

879

El tècnic martorellenc del Bielsko-Biała Rekord, Chus López, s’ha proclamat campió de la copa polonesa en derrotar el Lubawa en el doble partit de la final i certifica el primer títol de copa del martorellenc i la quarta del club. López encara l’últim mes de la lliga regular en la segona plaça i amb una copa que reforça la plantilla per lluitar pel títol de la regularitat.

El conjunt que dirigeix el martorellenc s’ha mostrat infal·lible en la copa i am sis victòries, no ha cedit terreny des que entrés en joc, en el setzens de final. Els rivals a qui ha tombat han estat el Bochnia, el Heiro Rzeszow, el Leszno, el Brzeg i el Lubawa. En els dos últims esculls abans del títol, les semifinals i la final, s’han decidit a doble partit i el Bielsko-Biała Rekord no ha tingut problemes en sumar en forma de victòria per erigir-se com a campió.

Chus López ha guanyat, d’aquesta manera, la seva primera copa, però el club, que va guanyar-la per últim cop la temporada 2018-2019, buscava un títol amb què tornar a reivindicar-se. En aquest sentit, López ha admès que “ha estat untítol molt treballat i molt volgut pel club, de cara al tram final ens vindrà molt bé per donar-nos moral i aquest punt de credibilitat que ens feia falta”.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

Aquesta no és la primera vegada que el Bielsko-Biała Rekord i el Lubawa s’han vist les cares aquest curs. Dels dos enfrontaments en lliga, que van acabar amb triomf per als de López, la plantilla n’ha tret un aprenentatge clau per a la preparació de la copa. El martorellenc ha explicat que “m’ha facilitat la feina a l’hora d’estudiar l’equip rival” i admet que han tingut una base sòlida per a encara la gran final.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

Després del títol de copa, el Bielsko-Biała Rekord encara les tres últimes jornades de lliga des de la segona plaça i a dos punts (a l’espera dels resultats d’aquest cap de setmana) del líder, el Piast Gliwice. “Serà molt important saber com encaren els rivals el final de temporada”, ha reblat el martorellenc.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

El Bielsko-Biała Rekord s’ha fet amb el títol de copa després que la temporada passada el guanyés el RD Pniewy i fa dos cursos, precisament, el Lubawa, el rival de qui s’ha desfet per alçar la copa.