El martorellenc Josep Grau serà testimoni d’excepció de l’Eurocopa de futbol 2016 a França

577

L’Eurocopa de futbol 2016 es viurà amb especial atenció des de Martorell, i és que el jove martorellenc Josep Grau hi serà present com a voluntari en el campionat, a la seu de Saint Etienne. Grau s’encarregarà de facilitar la informació als periodistes que segueixin la competició esportiva des de la ciutat francesa. El martorellenc donarà tota la informació que els periodistes precisin, en relació als dies de partits, a les prèvies i en els dies posteriors als partits que se celebrin a l’estadi Geoffroy-Guichard.

Saint Etienne acollirà, per segona vegada, el martorellenc. La primera vegada va ser el lloc de destí de l’intercanvi Erasmus, ara fa dos anys. Aleshores, hi va viatjar per seguir amb la carrera de Traducció i Interpretació i millorar l’anglès i el francès, a la Universitat de Saint Etienne. En assabentar-se que la UEFA cercava joves per col•laborar durant el torneig, va enviar-hi la sol•licitud, i va aconseguir un lloc en l’esdeveniment esportiu futbolístic de l’any.

Grau va marxar a principis d’aquesta setmana cap a la localitat francesa, i podrà viure quatre partits de l’Eurocopa, tres de la fase de grups i un de vuitens de final: seran el Portugal-Islàndia del dia 14 de juny, el República Txeca-Croàcia del 17 de juny i l’Eslovàquia-Anglaterra del 20 de juny. El partit de vuitens de final es disputarà el 25 de juny.