El martorellenc Josep Maria Palou retrata figures del rock en 50 fotografies

888
Josep Maria Palou

El fotògraf martorellenc Josep Maria Palou exposarà fins a dissabte Rock Star System, una mostra de 50 fotos en color d’estrelles de la música i que tindrà lloc a Begur (Alt Empordà), al Centre Cultural Escoles Velles. Palou, que manté un idil·li amb la localitat gironina, torna a exposar el seu material en una mostra on fa un repàs al món del rock a través de fotografies. Algunes d’elles tenen prop de 25 anys.

El martorellenc ja va exposar al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna fa quatre estius Take it like a woman, una mostra on feia un camí per figures femenines de la música com  Madonna, Rihanna, Patti Smith, Luz Casal, Kylie Minogue. Ara, no deixa de banda la música i se centra en estrelles del rock, fent honor al títol de la mostra. Figures com Mike Jagger, Bryan Ferry, Dob Dylan o Jon Bon Jovi són alguns dels artistes que podran veure’s, i totes les imatges formen part de concerts on Palou va poder captar els detalls de les actuacions.

En aquest sentit, Palou explica que l’espectador podrà trobar diferències entre ambdues mostres, per les característiques de les imatges i pel concepte que transmet cada fotografia.

Josep Maria Palou, fotògraf martorellenc

Una elecció un pèl compromesa

El fotògraf martorellenc admet que tot i que va tenir clares algunes de les imatges que apareixerien a la mostra, n’hi ha d’altres que li van generar molts dubtes.

Josep Maria Palou, fotògraf martorellenc

Amb tot, ha escollit 50 imatges que volen fer un dibuix pel món de la música i fer-ho amb artistes dels quals els seus noms parlen per sí sols. Begur porta sort a Palou, i és que l’any passat va guanyar el concurs de fotografia del Club Nàutic d’Aiguablava a Begur (Alt Empordà). A banda, va exposar Take it like a woman als Jardins de Pedralbes dins del festival amb el mateix nom.