El martorellenc Juanjo Agüero, tercer als Campionats d’Espanya de ciclisme sub 23

1215

El ciclista martorellenc Juanjo Agüero (Aldro Team) va penjar-se la medalla de bronze als campionats d’Espanya sub 23 que van tenir lloc ahir a L’Alquería d’Asnar (Alacant) en una prova molt disputada de 138 kilòmetres en la que els tres destacats van decidir-ho tot en la línia d’arrribada amb triomf va ser per al valencià Óscar Pelegrí (tercer l’any passat) imposant-se a Jon Irisarri (Euskadi), segon, i Agüero, tercer.

Al kilòmetres 6 de carrera ja es va trencar el grup de corredors amb una vintena de ciclistes que van destacar en l’ascensió al port de Benillup. En el grup capdavanter destacaven els catalans Agüero, Armillas, Colldecarrera i Doniga. La diferència respecte al grup era d’un minut, que aniria augmentant a mesura que transcorria la prova.

A deu kilòmetres de l’arribada, en l’última ascensió, Pelegrí va quedar-se amb Irisarri i Agüero que van mantenir un pols espectacular fins al final amb victòria per al valencià. El martorellenc Juanjo Agüero reconeix que “estic molt content per pujar al podi perquè ha sigut un Campionat d’Espanya molt dur, per al recorregut i per la calor. He atacat Pelegrí en l’última volta però no he pogut passar del bronze”.

L’aleví del Club Natació, vuitè classificat

L’equip aleví mitx de waterpolo del Club Natació Martorell ha acabar en vuitè lloc als Campionats de Catalunya que han tingut lloc a la piscina de Montjuïc, a Barcelona. El conjunt entrenat per Oriol Molero ha perdut l’eliminatòria de quarts de final davant el CN Barcelona (7-0). L’ensopegada ha obligat als martorellencs a jugar la semifinal davant la UE Horta, amb qui han ensopegat per la mínima (4-5).

L’ensopegada ha obligat als martorellencs a jugar la semifinal davant la UE Horta, amb qui han ensopegat per la mínima (4-5). En el partit per al setè o vuitè lloc, l’equip de Molero no ha pogut superar al CE Mediterrani (6-4) i la derrota l’ha deixat en vuitena posició.

El conjunt aleví mitx del CN Martorell l’han format Martí Cots, Gorka Vizcaíno, Marina Vispo, Martí Ezcurra, Pol Folquer, Yago Piña, Iker Infantes, Joan Reyes, Neel Carballido, Ot Carreras, Ismael Abolafia, Marko Grandal, Pere Corrochano i Berta Vizcaíno.

En bàsquet, la seleccció espanyola sub 17 femenina, amb la martorellenca Carla López a les seves files, ha superat amb èxit la primera fase del Mundial U17 que es celebra aquests dies a Saragossa. El combinat de Víctor Lapeña ha assolit el ple de victòries a la fase de grups (3 de 3) i ha finalitzat com a líder del grup D. El rival del conjunt espanyol als vuitens de final serà Corea del Sud.