El martorellenc Lluís Casanova, medalla de plata al Campionat de Catalunya de pista coberta

860

El corredor martorellenc Lluís Casanova va aconseguir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de pista coberta, en la prova dels 400 metres lliures. Aquesta cita va celebrar-se a Sabadell el passat cap de setmana. L’atleta del Martorell Atlètic Club va ser el guanyador de la seva sèrie, amb un temps de 51.07. Casanova va superar la seva millor marca personal amb al cursa a Sabadell, que l’ha fet proclamar-se sotscampió de Catalunya, per darrere d’Iker Gómez (UA Rubí), que va córrer en un temps de 49.41. El bronze va ser per a Alex Alcaide (ISS-L’Hospitalet), que va tancar la prova en 51.66.

Casanova va obtenir el bitllet per al Campionat d’Espanya el passat 21 de gener, quan va obtenir un temps 51.23”, i en el Campionat de Catalunya ha rebaixat el seu millor temps del curs en els 400 metres lliures en pisa coberta.

Mantis i Antunes, a tocar de les finals

Anna Mantis i Carlos Antunes també van ser presents al Campionat de Catalunya. Anna Mantis va córrer els 60 metres lliures i va saltar a la prova de salt d’alçada. Als 60 metres lliures, l’atleta del MAC va arribar a la meta en 8.58 i va quedar fora de la final. En el salt d’alçada, va assolir un salt de 4.84 metres.

Carlos Antunes, de la seva banda, també va córrer als 60 metres lliures, una prova en què va aconseguir un temps de 7.25, i va quedar-se a les portes de la final per només dues dècimes.

Checa, desena a l’estatal

Sandra Checa va ser present al Campionat d’Espanya de pista coberta de categoria promesa, que va tenir lloc a Madrid. La martorellenca va saltar una alçada d’1.57 metres i no va poder superar l’1.62m. Així, va classificar-se com la desena millor saltadora d’Espanya en el concurs estatal. La guanyadora del Campionat d’Espanya va ser Saleta Fernández (València Esports), amb un salt d’1.77m, i Clàudia Guri (CE Sant Julià) i Beatriz González (AD Marathon) van completar el podi, amb dos salts d’1.75m.