El monologuista Juanjo Albiñana estrenarà la programació de maig a l’Ateneu

723

El monologuista de la Paramount Comedy Juanjo Albiñana actuarà aquest dissabte a l’Ateneu amb l’espectacle La caja tonta. La programació mensual de l’Ateneu inclourà cinema, contes per a adults i cinema infantil. El Foment acollirà l’obra de teatre Els homes són de Mart i les dones de Venus.

El còmic, actor i monologuista Juanjo Albiñana (Albacete, 1985) presentarà el seu espectacle La caja tonta aquest dissabte (21.00h) a l’Ateneu de Can Carreras. Conegut per la seva feina al programa Nuevos cómicos de Paramount Comedy, en les seves primeres experiències sobre un escenari van estar acompanyat de veterans de l’humor com Toni Moog, Joaquín Reyes o Ernesto Sevilla. Ha participat de diferents Open Mic (micròfons oberts) a Londres i ha fet col·laboracions als programes La hora de José Mota (TVE) i Sopa de Gansos Instant (FDF). El preu de l’entrada serà de 3 euros.

Cinema i contes per a adults
L’associació Cinema del Diable organitzarà dijous 14 de maig la Nit Curta (20.30h) amb la projecció de diferents curtmetratges. L’activitat és gratuïta. El Grup Zinc oferirà Contes per a adults (22.00h), divendres 15 de maig. El preu serà de 4 euros amb consumició inclosa. Diumenge 24 de maig, els més menuts podran gaudir d’una sessió de cinema infantil amb Turbo (12.00h); l’entrada serà gratuïta.

‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’
Els homes són de Mart i les dones de Venus es podrà veure a El Foment, diumenge 17 de maig (19.00h). A partir del supervendes del mateix nom del nord-americà John Gray, el francès Paul Dewandre va elaborar un text que ja porta més de 1.340 representacions –set anys– triomfant a França.

Aquesta és una adaptació al català de Paco Mir (El Tricicle). Jordi Martínez protagonitza l’obra acompanyat de tres pissarres en les quals descriu les relacions que s’estableixen entre homes i dones. Les entrades costen 12 euros en la venda anticipada, 15 euros a taquilla i 12 euros per a majors de 65 anys, menors de 25 anys, aturats i grups de més de 10 persones.