El Motor Club Micorella augmenta el número de participants al 2n Trial del Roser

1492

90 persones van competir en la segona edició del Trial del Roser, prova que va organitzar diumenge passat el Motor Club Micorella i que s’inclou en el Campionat de Trials Socials del Bages. Durant més de 4 hores, els participants van recórrer 6 zones, distribuïdes per la Roca Dreta, Les Torretes, la serra de l’Ataix i l’entorn del Castell de Rocafort. Cinquanta persones es van encarregar de l’organització de la cita, que és la única que no se celebra a la comarca bagenca del total de 10 que es fan al llarg de l’any.

Toni Grau, vicepresident del Club Motor Micorella, destaca que “estem molt contents del número d’inscrits, ja que els 90 participants d’enguany superen la xifra de l’any passat i consoliden el trial del Roser com la prova amb més inscrits de tot el campionat”. Uns 40 procedien de Martorell i poblacions veïnes com ara Vilafranca, Castellví de Rosanes, Sant Esteve Sesrovires, Gelida o Capellades “perquè coneixen bé el nostre club i les activitats que fem”.

Toni Grau, vicepresident del Motor Club Micorella

L’organització del Trial va anar a càrrec de 50 voluntaris relacionats amb l’entitat, que es van encarregar de fer tasques de control de cada zona i d’avituallament, entre d’altres. Alhora, la Guàrdia Urbana i Protecció Civil de la Generalitat també van ajudar en la logística. Grau explica que, de fet, “portem sis mesos preparant el circuit, buscant les pistes i caminets més adequats i posant-los a punt”.

Toni Grau, vicepresident del Motor Club Micorella

El Trial es va celebrar durant tot el matí del diumenge i, en acabar, l’organització, els jutges de zona i uns quants participants –fins a 45 persones- van cloure la jornada amb un dinar de germanor a la plaça de l’Església. El vicepresident de l’entitat creu que “la jornada va anar molt bé i volem repetir l’any vinent com a prova del Campionat de Trials Socials del Bages”.

Resultats del 2n Trial del Roser de Martorell