El pàdel i els Motards recullen aliments i joguines per a Creu Roja Baix Llobregat nord

829

Creu Roja Baix Llobregat nord ha estat, aquest cap de setmana, la beneficiària de dues campanyes solidàries organitzades per dues entitats martorellenques: la secció de pàdel del Club Natació Martorell i els Motards Martorell. La primera entitat s’ha ocupat de la recollida d’aliments, mentre la segona ho ha fet de joguines per a infants en risc d’exclusió social.

La secció de pàdel del Club Natació Martorell s’ha tornat a moure per una causa solidària. Aquest dissabte, el Complex Esportiu de La Vila va acollir una jornada de gairebé 12 hores de pàdel solidari. L’objectiu era ajudar a omplir el rebost de Creu Roja Baix Llobregat nord amb les aportacions dels jugadors, ja fos d’aliments com de diners. El resultat “ha estat molt satisfactori”, ha assegurat el president de la secció de pàdel, Pere Mas.

En total es van inscriure 96 jugadors que van aportar “molts més aliments que l’any anterior i també una suma important de diners que es destinaran a la compra de més productes de primera necessitat que destinarem a la mateixa causa”, ha matisat el president de l’entitat.

Motards Martorell lluiten perquè cap nen es quedi sense joguines

Creu Roja Baix Llobregat nord també ha estat la beneficiària de la campanya de recollida de joguines organitzada per l’entitat Motards Martorell. L’acció s’ha fet, al llarg de tot aquest matí de diumenge, a la rambla de Les Bòbiles. Els organitzadors han aconseguit la mobilització dels ciutadans gràcies a diverses activitats familiars, entre les que ha destacat la presència de diversos personatges de Star Wars.

Hi ha col·laborat els voluntaris de Creu Roja, els grups de ball de l’Espai Dansa de Martorell, 113 Dansa i l’Escola d’Arts Escèniques d’Olesa. La presència de personatges de Star Wars, portats per l’associació d’aficionats catalans a aquesta saga cinematogràfica, ha desfermat la bogeria dels fans martorellencs. També han assistit els motards de Cervera, Tarragona i La Seu d’Urgell.

El resultat de la campanya ha estat novament un èxit, aconseguint “doblar la xifra de l’any passat” ha assegurat un dels membres dels Motards Martorell, Jordi Quesada, qui ha afirmat que “pensem continuar fent més accions solidàries com aquesta”.

Els destinataris són uns 450 nens i nenes de 8 municipis del Baix Llobregat Nord. El president de Creu Roja Baix Llobregat nord, Santiago Sánchez, ha donat les gràcies “a tots els que hi han col·laborat perquè heu contribuït a que cap nen es quedi sense joguines aquestes festes”.

Tant en l’acte d’entrega d’aliments de dissabte com en la de joguines d’aquest diumenge, hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, que ha dit que “com alcalde estic encantat amb la solidaritat dels martorellencs”.