El Pares i Mares del FS estrena junta directiva i samarreta en el seu acte de presentació

1141

L’Associació Esportiva Pares i Mares Futbol Sala Martorell ha presentat els set equips de la temporada 2016-2017 aquest migdia al Pavelló Esportiu Municipal, amb la presència del cos tècnic,la junta directiva, entrenadors i jugadors de l’entitat del club presidit per José Ismael Mañas. Una setantena de jugadors han desfilat en l’acte de presentació de la nova temporada per a l’entitat martorellenca. Enguany, el club compta amb set equips, els mateixos que la temporada passada: es tracta d’un equip sènior, tres equips juvenils, dos cadets i un equip de futbol sala femení.

L’entitat ha aprofitat l’avinentesa per donar a conèixer la nova samarreta. Els jugadors del primer equip han lluït la nova equipació, que passa del vermell característic del Pares i Mares FS al blanc, verd i blau, en homenatge als colors de l’escut de Martorell. A la presentació hi han assitit l’alcalde Xavier Fonollosa, així com la regidora d’Esports, Belén Leiva, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, i el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández.

En el seu discurs, Fonollosa ha recordat als assistents que Martorell gaudirà d’un nou pavelló esportiu el 2017 i que es reuniran “amb totes les entitats esportives per a què puguin aportar el seu gra i fer realitat el nou equipament”. L’alcalde també ha destacat la importància de donar suport a les categories base i ha felicitat el sènior pel seu ascens.

El president del Pares i Mares FS, Jose Ismael Mañas, ha fet públics els noms de la nova junta directiva: Jesús Jiménez (secretari i director esportiu), Juan Carlos Felipe (vocal), Juan Peñas (vicepresident), Rosa Mañas (tresorera).

Ascens del primer equip
La principal novetat d’aquest curs per l’AE Pares i Mares serà la presència del primer equip a Segona Catalana fruit de la reestructuració que ha fet la FCF. L’equip, dirigit per Jaume Riera, ha incorporat per al nou projecte quatre cares noves: Ilyas Elhadouchi, Oscar Sánchez, Aitor Ilian i Joel Pierna. El juvenil A estarà dirigit per Dani Bernardo i jugarà a Tercera, després de perdre la plaça a Segona. La resta de juvenils, el B i el C, també competiran a Tercera. Estaran entrenats per Josep Grau, Artur Bel i Josep Argemí, respectivament. El cadet A estrenarà plaça a Segona, després de l’ascens de l’últim curs, i Quim Peñas en serà el màxim responsable. De la seva banda, el cadet B d’Antonio Martínez jugarà a Tercera. Sergio Bujalance es farà càrrec del cadet femení, que militarà a Primera. El femení de base, Toni Jiménez n’és l’encarregat d’entrenar-lo. A més, el club compta amb David Luna com a entrenador específic de porters.

Partits de preparació
A més de la presentació dels equips, la jornada d’aquest dissabte es disputaran 7 partits de preparació de l’AE Pares i Mares al Pavelló Esportiu Municipal. El cadet B i el juvenil B s’han enfrontat al Sagarra CFS B a les 9.45 h i a les 11.00 h, respectivament. Després de la presentació, el cadet-juvenil femení jugarà davant el FS Castelldefels B (15.15 h); el Capellades CFS serà el rival del cadet A (16.30 h), el juvenil A (17.45 h) i el juvenil C (19.00 h). El darrer amistós serà el sènior masculí que rebrà la visita de la PB La Palma (20.15 h).