El Patronat de la Cavalcada de Reis celebra el 50è aniversari amb un seguit de propostes culturals abans de Nadal

823

El Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell farà un seguit d’activitats per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació. Destaquen la inauguració d’una exposició retrospectiva i una pel·lícula dels 50 anys de la Cavalcada de Reis al Centre Cultural.

Pel·lícula i exposició
El dissabte 10 de novembre, a les 19.00 hores, la Coral Ars Nova oferirà un concert a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició retrospectiva dels 50 anys de la Cavalcada de Reis, a la sala d’exposicions que es podrà veure fins al 30 de novembre, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 20.00 hores.

D’altra banda, el dissabte 17 de novembre es projectarà la pel·lícula 50 anys de Cavalcada de Reis a Martorell, a les 19.00 h, a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. A continuació, a les 20.00 h es fa l’acte d’homenatge als fundadors del Patronat Cavalcada de Reis.

Teatre i música al Foment
El Foment Parroquial acollirà dues activitats a benefici de la Cavalcada de Reis de Martorell. Aquest dissabte, 27 d’octubre, la companyia de teatre de Veïns del barri Font de la Mina oferirà l’obra de teatre Hospital Kaput. El preu de l’entrada és de 8 euros.

El diumenge, 4 de novembre, el grup de música Painomi, guanyador del Premi O-Kalia de Martorell, actuarà al Foment a partir de les 19.00 hores. El preu de l’entrada és de 3 euros. Les entrades anticipades es posaran a la venda aquest dijous a la Llibreria Miró i a la Granja El Passeig de Martorell.