El Pavelló de Can Cases acollirà l’acte ‘In Memoriam’ d’homenatge a les víctimes de la pandèmia el 25 de juliol

1180
Minut de silenci Mario Rafael Chalco

L’Ajuntament de Martorell organitzarà dissabte 25 de juliol, a les 20.30h, al Pavelló Esportiu de Can Cases un homenatge públic en record de tots els veïns i veïnes que han mort durant la pandèmia. L’acte portarà per nom ‘In Memoriam’ i es durà a terme seguint estrictament les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

‘In Memoriam’ serà un acte conjunt de tot el poble de Martorell per recordar les víctimes de la COVID-19. Inclourà el testimoni de les famílies, de persones que han passat la malaltia, del personal sanitari, i estarà acompanyat de projeccions audiovisuals i música.

L’alcalde Xavier Fonollosa diu que s’està preparant un acte solemne “en memòria de totes les persones que ens han deixat al llarg d’aquesta epidèmia. Aquests mesos hi hagut persones que s’han trobat malament, que els familiars els han acompanyat a l’hospital i ja no els han vist més. Que un familiar marxi sense que et puguis acomiadar és molt dur i necessiten tancar aquesta ferida”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’acte ‘In Memoriam’ complirà amb totes les mesures de seguretat i prevenció d’actes públics. Seguint el protocol de les autoritats sanitàries, caldrà la inscripció prèvia de totes les persones que hi vulguin assistir i l’aforament quedarà limitat a 420 persones per garantir la distància necessària.

S’haurà d’usar la mascareta i hi haurà gel hidroalcohòlic per al rentat de mans de totes les persones. Es pot reservar a partir de dijous a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), al Complex Esportiu La Vila, al Complex Educatiu Torrent de Llops i al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). Per a més informació es pot contactar al telèfon 93 774 00 69.

Dades coronavirus a Martorell

Pel que fa a les dades de l’epidèmia a Martorell, avui tenim tres pacients, un de Martorell i dos de fora, positius ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu, on hi ha sis persones aïllades pendents del resultat de la prova. I tenim 39 veïns i veïnes de Martorell confinats al seu domicili. Avui, no hem de lamentar cap defunció. A Martorell no hem tingut cap rebrot però cal seguir amb totes les mesures de prevenció i estar ben alerta.