El pilot martorellenc Sergi Pérez i Lorena Romero guanyen la Beca Junior RTS

540
Sergi Pérez, pilot

El pilot martorellenc Sergi Pérez i la seva companya Lorena Romero han guanyat el títol Beca Junior RTS, impulsat per la Real Federación Española de Automovilismo (RFEdA), que es decidia aquest cap de setmana al Ral·li La Nucia-Mediterrani. La dupla catalana ha completat una temporada històrica al costat del Peugeot 208 Rally4 de Mavisa Sport. I és que Pérez i Romero també van aconseguir, recentment, la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica.

El jove martorellenc, guanyador del Volant RACC en 2022, és la revelació de la temporada, que ha tingut un alt nivell en asfalt i terra. Ara, tindrà l’opció d’endinsar-se en l’ERC Júnior, en el Júnior WRC o debutar amb Citroën C3 Rally2 amb el qual ja han competit campions de la monomarca de Peugeot com Alejandro Cachón o Diego Ruiloba, actuals representants nacionals de la firma.

Sito Español i Patricia Saiz van aconseguir la victòria a La Nucia, després d’imposar un elevat ritme amb el seu Peugeot 208 Rally4. El jove andorrà no va poder frenar l’aliró del seu rival català, col·locant-se així com un dels favorits si repeteix programa a la Beca l’any vinent. El podi de la cita alacantina el va completar Unai de la Devesa i Dani Sosa amb la Renault Clio Rally4.